Viime viikolla katselimme televisiosta ohjelmaa jossa kokkaavat Hairy Bikersit, eli karvaiset moottoripyörämiehet Si ja Dave vierailivat Suomessa. Ohjelman aikana alkoi tulla kova nälkä kun katseli mitä miehet ja heidän vieraansa ruoaksi taikoivat. Tokihan kun Suomessa sentään oltiin niin karjalanpiirakoitahan siellä muun muassa tekaistiin. Siitäpä se ajatus sitten lähti ja päätin itsekin tehdä piirakoita, edellisestä kerrasta kun taisikin olla jo muutama vuosi aikaa.

Birmingham%202015%20036.jpg

Riisipuuroa tein kunnon satsin koska sitähän söisin ihan sellaisenaankin litratolkulla. Ei sitä lopulta niin paljon jäänyt yli mutta sainpahan kulhollisen verran sitä nautiskeltua kanelin kanssa.

Birmingham%202015%20038.jpg

Eivät ne kovin kauniita ole mutta hyviä silti. Piirakoita tuli 42 kappaletta ja niistä on varmaankin 15 jo mennyt parempiin suihin voin ja juuston kanssa. Susannalle lupasin lähettää parit tuliaisiksi huomenna Charlesin välityksellä ja loput varmastikin tuosta hupenevat parissa päivässä.

Lauantaina päätimme lähteä Charlesin kanssa taas kerran musiikin pariin ja suuntasimme auton nokan kohti Leamington Spata ja siellä meille soitteli Peter Hook and The Light.

Birmingham%202015%20030.jpg

Tämä taisi olla viides kerta kun kyseisen bändin keikalla kävimme ja aina siellä on kovasti hauskaa.

Tänään on ollut aurinkoinen ja suhteellisen lämmin syyspäivä mutta yöksi asteet laskevat taas sinne noin viiden plusasteen pintaan.