Vettä on satanut koko päivän kuin suoraan sieltä Esterin kuuluisasta pyllystä ja yritin ottaa tosi dramaattisen kuvan kyseisestä sääilmiöstä. Eihän siitä tullut yhtään oikeanlainen, pahoittelen. Kuva on otettu puoliltapäivin joten pimeää on riittänyt veden ja tuulen lisäksi.

Jostain syystä juuri tänään tuli mieleen eräs ei-niin-hauska lintubongausreissu. En enää muista missä olimme ja mitä varten, mutta kyseinen tirppa istui kaukana pellon toisella reunalla ja kyseinen pelto oli täynnä lehmiä. Näimme jo kaukaa vihreisiin pukeutuneet miekkoset joista Charles osasikin sitten suunnistaa paikalle. Meidän piti apajille päästäksemme tepastella lehmien aitauksen läpi sen toiselle reunalle ja kyseiset elikot olivat kovin innostuneita vierailijoista. Pellon läpi muuten kulki yleinen polku joten ihan laillisesti siellä rämmimme, vihainen farmari siitä kuviosta olisi todellakin vielä puuttunut. Matkalla mietin, että onneksi olin varustautunut kumpparein kyseiseen koitokseen, sen verran ruskeilla läjillä miinoitettu se aitaus oli. Matka toiselle puolelle oli pitkä ja hiki tuli ja sen kanssa tietysti myös äksy ja väsy kun nälkäkin jo kalvoi sisuskaluja. Ja eiköhän se tirppakin siitä tietysti lennähtänyt vielä hurjasti paljon kauemmas ja kaikki vihreät miehet pistivät juoksuksi sen perässä - me tietysti hännänhuippuna. Vastapäiselle portille päästyämme meidän piti kavuta sen yli ja paikalle oli asetettu puupölkyt tehtävää helpottamaan. Charles kiipesi pölkylle ensin ja itse jonotin kiltisti vuoroani aidan vieressä. Viimeinen niitti ärsyilylle oli se kun Charlesin kumpparin pohjasta lennähti mojovan kokoinen lehmänläjä suoraan uusille farkuilleni. Siinä vaiheessa meinasi tulla itku ja hammastenkiristys. Ja pahin oli vielä edessä; tirpan nähtyämme meidän piti suorittaa sama reitti nurinkurisessa järjestyksessä päästäksemme takaisin autolle.

Tänään ehdin taas hieman siivoskella muuttoa silmälläpitäen ja pesin uunin. Samalla huomasin keittiön seinässä olevat ruskeat tahrat jotka sudin pois sillä jo aiemmin mainostamallani magic eraserilla. Mietin mistä ihmeestä tahrat ovat seinään tulleet ja Charles valaisikin asiaa hieman. Tyyppi kuulemma joskus innostuu heittämään käytetyn teepussin kohti roskista eikä se aina osu heti sinne minne pitäisi. Kiitos vaan.