Koko viikon on pitänyt kamalaa kiirettä sekä töissä että kotona. Työtunnit eivät tunnu riittävän kaiken tarvittavan tekemiseen joten olen tuonut paperihommia kotiin asti parina iltana viikossa. Niiden hommien lisäksi kävimme Charlesin kanssa iltana eräänä katsomassa komediaa Bromsgrovessa jossa meitä nauratti ja hihitytti Paul Foot. Shown jälkeen yleisöllä oli mahdollisuus käydä jutskaamassa Paulin kanssa ja Charles kävi pari sanaa vaihtamassa. Ilta oli hauska ja varmasti tulee mentyä uudelleenkin jos ja kun herra tälle seudulle eksyy. Kuva on napattu googlesta kun en ottanut tälle reissulle kameraa mukaan ollenkaan.

show_6543_19104.jpg

Eilen illalla meillä oli liput ostettuna Billy Idolin keikalle Birminghamin O2 Academyyn. Tämän kyseisen herran olen nähnyt kerran aiemminkin Helsingin Hartwall Areenalla ja se turnee oli ehdottomasti parempi kuin tämä eilisiltainen. Tyypeiltä (tai ehkä vaan itseltä) puuttui se jokin. Kuulimme toki kaikki hittibiisit ja muutamia meille ihan tuntemattomia suuruuksia ja kyllähän lauluääntä piisasi ja soitto kulki, mutta tosiaan joku siinä hommassa jäi vähän vajaaksi. Ehkä en vain ollut itse vastaanottavaisella tuulella, laitetaan kaikki siihen piikkiin.

Billy%20Idol%20004.jpg

Lisäksi tajusin, että nyt alkaisi jo olla aika opetella käyttämään kameraa jonka ostin maaliskuussa. En osaa mitään säätöjä enkä tiedä nappuloiden tarkoituksia vaikka kyseessä onkin ihan perus digikamera eikä mikään sen kummallisempi hökötys. No, ehkä siihen joskus löytyy aikaa.

Sää on kylmennyt huomattavasti ja tällä hetkellä ulkona on enää +6 astetta. Vettä satelee viiman kanssa harva se päivä ja sekös saa kropan syväjäähän. Onhan nyt toki marraskuu joten ei se yllätyksenä tullut - mutta ei siitä silti tykätä tarvitse. Lisätään siihen vielä puoli viiden aikaan laskeutuva pimeä niin alkaa mieli jo kovasti kääntyä odottamaan maaliskuuta!