Onpas taas pitänyt kiirettä. Ylitöitä, työkavereita kylässä ja niiden lisäksi hummailua. Meidän lähelle Shirleyyn avattiin pitkän odotuksen jälkeen kauppakeskuskompleksi nimeltä Parkgate ja siellä on muun muassa 24 tuntia auki oleva ruokakauppa Asda. Meiltä kävelee Parkgateen noin 20 minuutissa ja fillarilla sinne hurauttaa noin kymmenessä joten siellä on tullut vierailtua useamman kerran avajaisten jälkeen. Alueen rakennustyöt ovat vielä hiukan kesken mutta valmistunevat pian.

Birmingham%202014%20008-normal.jpg

Matkalla Asdaan bongasin jo monta isänmaallista futisfania. Jalkapallon MM-kisathan ovella jo kolkuttavat ja tässä maassa on tapana kannustaa omaa joukkuettaan mm. viirein ja lipuin - autossa, kotona kuin myös vaatetuksessa.

Birmingham%202014%20007-normal.jpg

Tässä kuvassa aika huonosti Englannin lippu näkyy mutta siellä se auton ikkunasta liehuu. Meillä töissä pomo on innokas futisfani ja ainoana miespuolisena henkilönä siellä tietysti yrittää kaikkensa, että me neljä naista innostuisimme siitä myös. Huonolla menestyksellä tosin mutta sitkeydestä silti täydet pisteet pomolle. Tänään meillä arvottiin jokaiselle työntekijälle kaksi kisoissa pelaavaa joukkuetta ja niitä sitten kuulemma pitää kannattaa ja voittoon kannustaa. Jokainen laittoi pottiin £2 per joukkue eli £4 per henkilö ja kenen joukkue nyt sitten voittoon asti tai korkeimmalle sijoitukselle näissä kisoissa yltää niin sen joukkueen kannattaja saa huiman rahapalkinnon. Sehän on perätikin 20 puntaa. No, innolla ollaan tietysti mukana ja itsehän nyt sitten kannustan hurjasti Saksaa ja Italiaa jotka omakseni arvonnassa sain.

Sunnuntaina lähdimme Charlesin kanssa kukkakedolle etsimään jotain tiettyä rehua jota kuulemma kasvaa tässä West Midlandsin alueella vain siinä tietyssä pellossa. Kasvin nimeä en enää muista enkä edes sitä miltä se näyttää mutta urakan aluksi tuli mieleen se eräs kuuluisa sanonta johon liittyy neula ja heinäsuova.

Birmingham%202014%20006-normal.jpg

Ei varmaan pääse yllättämään ketään kun sanon, että kyseistä kasvia ei löytynyt. Muita kyllä.

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Mikäs siinä oli tallustellessa kun aurinkokin paistoi ja evästä oli matkassa.

Tänään on taas ollut vallan satamatta ja lämmintäkin siellä parinkympin paikkeilla. Ei silti kannata vielä innostua kun sateita sieltä taas jo viikonlopuksi lähestyy - kuinkas muutenkaan.