Otsikosta huolimatta seuraavaksi ette tule lukemaan harlekiini-kirjasarjan jatko-osaa vaan kyse on ihan oikeasta puutarhakaupasta ja kahvilasta joka on piilotettu keskelle Kings Heath-kaupunginosan vilskettä ja vilinää. Kings Heath on päiväsaikaan todella ruuhkainen ja sinne Charlesin kanssa siitä huolimatta tänään päätimme lähteä piipahtamaan. Tähtäimessä meillä oli muutama pääkadun varrella oleva kauppa mutta onneksi ajauduimme hieman siitä sivuun ja rauhallisemmille vesille. Sieltä löysimme pienen puutarhakaupan ja kahvilan jonne varmasti menemme ostoaikeissa joskus toisella kertaa.

Puutarhasta sai ostaa "normaalin" valikoiman lisäksi mm. yrttejä ja puutarhan hyötykasveja.

Kuva%20010-normal.jpg

Kuva%20014-normal.jpg

Kuva%20011-normal.jpg

Kuva%20012-normal.jpg

Ja pihan perällä oli tosiaan pieni kahvila jonne emme tällä kertaa eksyneet - toiste sitten.

Kotiin palattuamme Charles otti kasvattamansa sienet käsittelyynsä ja on siellä juuri tällä hetkellä loihtimassa meille sienipastaa. Tämmöinen sato tuli ensimmäisellä kerralla:

Kuva%20038-normal.jpg

Ei montaakaan sientä mutta kyllä noista yhden pastan vääntää. Paketillisesta pitäisi tulla kolme eri erää ja sen jälkeen kasvatusalustan voi hyödyntää loistavasti tomaattien kasvatukseen - ne kuulemma rakastavat tätä sekoitusta.

Päivä on ollut hyvinkin harvinaista herkkua säiden suhteen. Aurinko on paistanut nätisti ja ihan vallan kastumatta ollaan selvitty tähän asti. Lämpöasteita on nyt huimat kolme ja senpä takia muistinkin vihdoin ja viimein ostaa hanskat. Edelliset hukkasin minne lie.

Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!