Kylläpä ulkona kevättää. Tuuli on edelleen tosi kylmä ja menee luihin ja ytimiin kunnon kuteista huolimatta mutta kukat ovat innoissaan.

Matkalla töistä kotiin kuljin Shirleyn puiston läpi ja siellä on jo kovasti nättiä.

Birmingham%202015%20001.jpg

Vielä on liian kylmää istua penkille vaikkapa kahvikupposen kanssa mutta viikonlopuksi on luvassa kunnolla lämmintä. Tällä hetkellä ennusteen mukaan saisimme nauttia noin +15 asteen lämmöstä ja suunnitelmissa onkin pestä kesäpeitot ja viedä ne ulos kuivumaan ennen käyttöön ottamista.

Birmingham%202015%20003.jpg

Muuten on ollut hiljaista sekä työ- että kotirintamalla sen suhteen, että mitään raportoitavaa ei ole. Charlesillakin on töissä ihan palkattu assistentti nyt tyypin mukana hommissa joten apua ei enää sielläkään tarvita kuin harvakseltaan. Yksi työpaikka tosin on jonne pyysin päästä mukaan ja se on siilisairaala parin tunnin ajomatkan päässä. Sinne viedään siilit jotka ovat jääneet orvoiksi, ovat sairaita tai muuten vain eivät tulisi toimeen luonnossa. Suurin osa pystytään palauttamaan takaisin luontoon niiden kuntoutusjakson jälkeen ja ne reppanat jotka eivät enää koskaan pääse vapaaksi elävät elämänsä loppuun sairaalan hellässä huomassa. Kyseinen sairaala kaipaa paljon apua yksityisiltä henkilöiltä koska se toimii pääasiassa lahjoitusvaroin joten mekin olemme töissä keränneet ison laatikollisen kissanruokaa ja -maitoa sekä muita tarpeellisia tarvikkeita sairaalaa varten. Toivottavasti hyvin pian pääsen ne sinne viemään ja teille lisää siitä kertomaan!