Vanha vuosi 2014 oli kaikin puolin levollisempi ja rauhallisempi kuin edeltäjänsä vaikka kyllä niihin päiviin mahtui myös myrskyä ja mullistusta.

Isoimpana mullistuksena meille vuosi 2014 toi uuden kodin. Keittiön seinät ja tuulikaappi huutavat edelleenkin maalia pintaansa, seinät ovat suurimmaksi osaksi tauluja vailla ja sinne tänne väliaikaiseen säilytykseen tungetut tavarat hakevat edelleenkin paikkaansa mutta kyllä tästä vielä omanlainen tulee. Sitku ja mutku. Sitku on aikaa niin järjestän kaiken tiptop kuntoon. Mutku aina löytyy parempaa tekemistä.

Vuosi 2014 toi koti-Suomeen uuden perheenjäsenen ja Jimistä tuli välittömästi meidän kaikkien yhteinen aurinko. Välillä sitä miettii, että jää kaikesta paitsi kun asuu näin kaukana mutta sitten muistaa, että ei se välimatka merkitse loppujen lopuksi yhtään mitään. Tärkeintä on se mitä tuntee.

Juuri alkanut vuosi 2015 on tuova meille ainakin runsaasti matkailua. Helmikuussa meillä on tarkoitus lähteä käväisemään pikaisesti jossain Euroopan kaupungissa tuulettumassa, matkakohde selvinnee lähiaikoina. Toukokuussa on ystäväpariskunnan polttarit ja molemmat osapuolet juhlistavat niitä ulkomailla. Miehet suuntaavat Berliiniin ja me naiset luultavasti Kööpenhaminaan. Kesäkuussa meillä Charlesin kanssa on suuntana Göteborg ja siitä viikon päästä kotimainen Lontoo. Nämä reissut tulevat tapahtumaan Foo Fighters-bändin kalenteria seuraten ja liput on jo hankittuna molemmille keikoille. Ystäväpariskunnan häiden jälkeen elokuussa Helsingissä vietetään Flow-festareita ja sinne me aikaiset linnut nappasimme liput heti niiden tultua myyntiin. Lisätään tähän vielä toivottavasti kolme lomareissua Suomeen niin siinähän alkaa olla soppa valmis. Enää jää siis rahan säästäminen näitä varten jäljelle.

Muistakaa uudenvuodenlupaus: Vähintään yksi onnellinen ajatus päivässä!

Birmingham%202014%20005.jpg

Meillä lämpöasteita kymmenen ja vettä satelee hiljalleen. Tämä päivä laiskotellaan ja kerätään voimia tätä uutta vuotta varten.