Siis ukkos-sellaista. Tänään jäimme Siirin kanssa ukkoskuuron armoille kun käväisimme aamulla kaupungissa. Olihan meillä toki sateenvarjot mukana muttei niistä juurikaan apua ollut kuten ei vaatteistakaan! Taisikin olla kesän ensimmäinen kunnon myräkkä ja nyt on taas sitten niin mukavan tyyntä ja lämmintä.

Bussia odotellessa bongasin hassunhauskan älynväläyksen:



Pysäkillä on tietopläjäystarra joka kertoo seuraavaa: "Your bus may now be smart" eli "bussisi voi nyt olla fiksu" (jolla tässä yhteydessä viitataan bussikortinlukijaan. Joku neropatti oli sen alle kynällä raapustanut: "But your driver will not be" eli "mutta bussikuskisi ei ole". Tämä kyseinen pysäkki on suoraan Birminghamin bussivarikon edessä ja sillä suorastaan parveilee ja notkuu kuljettajia kaiket päivät. Naurahdin.

Töissä meillä oli tänään aluepäällikön suorittama tarkastus ja lopuksi hänenkin oli myönnettävä, että meidän apteekki ja sen henkilökunta ovat kaikin puolin valioyksilöitä cool! No kyllähän me sen tiesimme ilman tarkastuksiakin mutta kiva se oli silti kuulla. Huomenna, maanantaina ja ensi viikon perjantaina menen taas Tanworth Lanen apteekkiin tuuraamaan joten kysyntää riittää.



Nyt lämmintä +21 astetta ja huomenna taas sateleepi.