Nyt Charleskin on sitten tietysti flunssassa, lähti kyllä puolireippaasti aamulla töihin mutta tuli muutaman tunnin päästä takaisin ja painui peiton alle jossa makoilee edelleenkin. Tarjoilin sinne juuri teetä, sympatiaa ja flunssalääkettä. Täällä me siis möllötellään. Kovasti kyllä tekisi mieli käväistä ulkona raitista ilmaa nautiskelemassa, ehkäpä kierrän korttelin ympäri vähän myöhemmin. Joka ilta olen rypistynyt rusinaksi kylpyammeessa, se tavallaan toimittaa siis saunan virkaa ja kyllähän sekin mukavasti lämmittää.

Kamerasta löysin muutaman kuvan jonka on ollut tarkoitus laittaa tänne esille. Ensimmäiseksi taidonnäyte moottorisahan käsittelytaidoista. Kyltin mukaan teoksen valmistuminen kesti 2 päivää eikä siihen ole käytetty mitään muuta asetta kuin moottorisahaa. Taiteilijana herra nimeltä Andy Barton.

Seuraavaksi taas yksi outo perinne tässä maassa. Näitä nauhoja näkee jatkuvasti siellä täällä joten kyse ei ole vain yhdestä tapauksesta. Naapuriin on syntynyt vauva ja sehän tarkoittaa sitä, että se täytyy kuuluttaa koko maailmalle (tai no ainakin kaikille ohikulkijoille). Ikkunaa ja ovea koristaa vaaleanpunainen nauha jossa on teksti "a baby girl" eli "tyttövauva" ja tehosteina on käytetty ilmapalloja. Vastaavanlaisia koristeita näkee muun muassa teksteillä "syntymäpäiväonnittelut 16-vuotiaalle" tai vaikkapa "onnea ajokortin johdosta". Nauhoja pidetään paikoillaan parin päivän ajan, tosin joillekin niiden olemassaolo saattaa vahingossa vähän unohtua ja koristeet repalehtaa siellä täällä pitkiäkin aikoja. Toivottavasti ovat sentään biohajoavaa materiaalia.

Viikko on ollut pitkä kuin nälkävuosi, kun on pitänyt vain kököttää sisällä ja yrittää parannella oloa. Yön aikana meille saapui taas pikkupakkanen ja päivälläkään lämpötila ei noussut plussan puolelle. Lisäksi sateli vähän lunta joten kaikki näyttää nyt taas näin ikkunan takaa katsoen tosi nätiltä ja puhtaalta. Ainakin viikon verran jatkunee tämä kylmyys, saas nähdä miten putket kestävät.

Suomesta on tullut ihania jouluisia yllätyksiä, pikkupaketteja ja kortteja. Kaunis kiitos kaikille, erityisesti kummilapsille