Aamusella siivousurakan jälkeen ajelimme Solihulliin ruokaostoksia tekemään. Samalla reissulla poikkesimme Brueton Parkissa puistokävelyllä. Sää oli nätti vaikkakin aika kylmä mutta kyllähän siinä tarpoessa tarkeni.



Puistossa on puu jonka runkoon joku ystävällinen sielu oli kiinnittänyt varoituksen. Lapun mukaan puun juuriston onkaloissa on ampiaispesä ja jos niitä kovasti ärsyttää niin kaikkihan sen tietävät mitä siitä seuraa.



Kuinkahan moni menee kokeilemaan kepillä jäätä kun kerran oikein kielletään niin tekemästä. Luulenpa, että niitä aina löytyy.

Solihullissa kävimme mm. Lakeland-nimisessä kaupassa jossa myydään pääasiassa keittiötarvikkeita mutta myös muuta kivaa sälää. Joulukarkit ovat tulleet myös sen kaupan hyllylle ja siellä oli myynnissä Fazerin Finlandia-marmeladeja, siis vihreitä kuulia mutta eri värisiä ja eri makuisia. Hintaa 500 gramman rasialla oli mukavat £8,50 joten se jäi tällä erää ostamatta. Ehkä lähempänä joulua sitten malttaisi. Jouluhan täällä tosiaan jo tekee tuloaan - kaupoissa on suklaat ja mince piet ja christmas puddingit jo tarjolla ja ainakin Morrisons myy jo joulukorttejakin. Aikainen lintu madon nappaa ja niin edelleen.

Huomenna illalla meillä on treffit Frankie Boylen kanssa Birminghamin sinfoniatalossa. Mies on skotlantilainen koomikko joka osaa välillä olla äärimmäisen provosoiva. Itse tykkään kovasti miehen tyylistä ja innoissani odotan illan showta smiley! Siitä lisää sitten toisella kertaa. Nyt kaikille hyvää viikonlopun jatkoa, lähden tästä kahvin keittoon.