Skotlannista vielä. Siellähän lähes joka mutkan takana on viskitislaamo ja tehtaanmyymälä. Tällä kertaa emme pysähtyneet yhteenkään mutta viskin ystäville tiedoksi, että siellä on jopa kyltein opastettuja "viskiteitä" joiden varrella on paljon sen alan nähtävyyksiä. Charles osti muutaman pullon matkamuistoksi mutta hankki ne ihan Tescosta, siellä kun hinnat ovat suhteellisen alhaiset myös alkoholituotteissa. Tescon viskihylly oli koristeltu skottityyliin ja tässä kyseisessä hyllyssä myytiin pelkästään paikallisia tuotteita.

Skotlanti (kuten koko kuningaskunta) on kakkuparatiisi. Pienistäkin kahviloista ja kaupoista saa ostaa käsintehtyjä kakkupaloja. Urquhartin linnan vieressä oleva cafe myy keittoa, voileipiä ja tietysti kakkuja. Hyvää oli.

Huomenna perjantaina menen kolmeksi tunniksi töihin toiseen Lloyds-ketjun apteekkiin Tanworth Lanella, siellä kun on pulaa henkilökunnasta. Perjantai on yleensä tosin vapaapäivä mutta eipä sen suhteen ollut sen kummempia suunnitteilla joten lupasin mennä. En tiedä miten paljon apua osaan siellä tarjota, omat työtehtävät kun tällä hetkellä ovat vähän suppeat, mutta heitä on kyllä varoitettu etukäteen asiasta . Toisen meidän apteekissa koeajalla olevan työntekijän työsopimusta ei jatkettu, omalta kohdaltani asia selvinnee lähitulevaisuudessa.

Lämmintä +6 ja tosi harmaa päivä, pilvet roikkuvat aivan maassa asti.