Tässä maassa vihataan pyöräilijöitä. Noh, ei tietenkään kaikkien taholta mutta suurelta osalta kuitenkin. Olen täällä blogissakin joskus jo tainnut mainita kaikki ne keskisormet, tööttäilyt, eteen kiilailut, liian läheltä ohittamiset sun muut törkeydet joita tien päällä tulee kohdattua lähes joka päivä. Nyt niille löytyi voittaja. Tämä parikymppinen tyttönen tässä.

emmaway1-normal.jpg

Mimmi ajeli autollansa jossain päin Norwichia ja kopsautti pyöräilijän kumoon ojan penkalle. Mitenkään sitä noteeramatta ja luonnollisesti myös pysähtymättä tämä luomakunnan kruunu kaasutteli kotiin ja twiittasi sieltä iloisesti kaikelle kansalle mitä oli tullut tehtyä. Vapaasti suomennettuna hän kehuskeli internetissä näin: "Todellakin lennätin pyöräilijän pois pyöränsä päältä - minulla on etuajo-oikeus kun hän ei edes maksa tieveroa. V***n pyöräilijät!" Onneksi tämän(kin) aivopierun lukijat ilmoittivat siitä poliisille ja nyt pimulla on muun muassa potkut työpaikasta harkinnan alla. Kovasti hän on nyt sitten pahoillaan ja pyytelee julkisesti anteeksi. Luonnollisesti - kun kerran jäi kiinni. Voi kunpa tässäkin maassa joskus opittaisiin, että fillaroijat eivät ole se kaikkein pahin asia mitä eteen voisi tulla. (Näin jälkikäteen pitää vielä huomauttaa, että haastattelussaan tämä pimu katuu ja pyytää anteeksi sitä, että tuli postattua moinen lause internetin ihmeelliseen maailmaan - ei suinkaan sitä, että törmäsi pyöräilijään ja ajoi pois paikalta pysähtymättä!)

Kiirettä pitää töissä kun 2 on lomalla joten senpä takia on bloggailukin jäänyt vähän vähemmälle. Tänään jätin fillaroimatta ja sain Charlesilta kyydin työmaalle. Takaisinpäin matkasin bussilla ja hihittelin tälle älynväläykselle.

Kuva%20517-normal.jpg

Ohjeessa neuvotaan pitämään bussipassia (pass) lukijan päällä kunnes vihreä valo syttyy. Passista on raaputettu p pois joten siitä tulikin ass eli pylly. Lapsellista mutta niin hauskaa!

Ulkona on tosi kylmä tuuli ja vettäkin sataa tasaisin väliajoin. Bussipysäkiltä kotiin lampsiessani sain niskaani vettä, tuulta ja rakeita. Lämpöasteita nyt +7 mutta pian pitäisi edes hieman lämmetä. Tulevana maanantaina täällä on kansallinen vapaapäivä eli bank holiday joten ainakin pitkä viikonloppu olisi mukava viettää kivassa ja kuivassa säässä.