Meidän uusi vuosi alkoikin eilen valitettavan tutuissa merkeissä kun yläkerran suihku valutti vedet alakerran käytävälle. Vuokraisäntä, joka on ammatiltaan puuseppä, tuli käymään ja oli sitä mieltä, ettei moisesta kannata huolestua. Perienglantilaiseen tyyliin löysin rantein siis otetaan vastaan mitä annetaan. No, mies tuli tänään uudelleen ja laittoi uudet eristeet suihkukaappiin. Sen pitäisi kuulemma nyt sitten olla siinä. Huomenna suihkutellaan ja katsotaan miten käy! Onneksi tällä kertaa alakerrassa ei ole toimistoa eikä ihmisiä ettei tarvitse kaiken varalta peseytyä uikkarit päällä, siis jos sattuu putoamaan mädän ja kostuneen lattian läpi yhtä kerrosta alemmaksi.

Lähdimme tänään Charlesin (joka siis on uudelta nimeltään Into) kanssa päiväkävelylle tuohon meidän lähistöllä olevan kanavan varrelle. Se on aina yhtä mielenkiintoinen ja mukava reitti. Tällä kertaa bongasimme piiiitkän jonon kanavalaivoja jotka olivat laiturissa ilmeisesti talviteloilla.

Laivureita palveleva kauppakin oli kiinni.

Ihana pieni prutku Hondan perämoottorilla varustettuna.

Loppumatkan kotiin kipitimme ihan tietä pitkin.

Kävin tänään ihan tuossa meidän lähikaupassa ja purskahdin hillittömään nauruun kun bongasin kaupan lattialta yksinäisen makkaran ! Mistä ihmeestä reppana siihen oli eksynyt, ken tietää.

Näin blogimaailmassa on ilmeisestikin vuodenvaihteessa aika yleistä summata mennyt vuosi ja sen kohokohdat ja muut tärkeät virstanpylväät pieneen nippuun sekä sen lisäksi mietiskellä ja pohdiskella tulevaa. Itse en niin kuitenkaan aio tehdä, valitan !

Nyt lämmintä +5 ja huomisesta eteenpäin luvassa +10-11. Huomenna myös alkaa meilläkin täällä taas arki; tämä päivä on vielä ollut yleinen vapaapäivä ja meidän apteekkikin oli kiinni.