Tämä päivä on kulunut mukavan laiskasti. Puolilta päivin junailin Charlesin kanssa kaupunkiin jossa tapasin Päivin ja Charles tapasi omilla teillään Stuartin. Kävimme Päivin kanssa syömässä ja höpöttelemässä kuumimmat Suomen kuulumiset ynnä muut. Sovimme myös hevostelusta, sain tehtäväksi etsiä meille sopivan tallin internetin ihmeellisestä maailmasta. Samaisesta ihmeellisestä internetmaailmasta pitäisi tosin ensin ostaa myös turvaliivit joiden käyttö ratsastuksessa on tänä päivänä onneksi jo aika yleistä. Suomessa en ole koskaan turvaliivejä käyttänyt mutta nyt taidan sellaiset hommata, eihän näistä ulkomaanelävistä koskaan voi tietää millaisen kaakin ne alle lykkäävät . Tarkoitus oli tehdä kaupungissa myös ostoksia mutta ostoskeskus Bullring oli niin tupaten täynnä ihmisiä ettei näillä minimaalisen lyhyillä hermoilla varustettu ihminen kertakaikkiaan voinut sinne jalallaan astua. Otin siis junan takaisin kotiin ja Charles jäi vielä kaupunkiin stand up-komiikkaa katsomaan.

Eilen perjantaina kävin kirjastossa lainaamassa matkaoppaita Sloveniaan jonne päätimme tehdä reissun marraskuussa. Charlesilla on silloin viikon loma ja pari päivää siitä vietämme siis Ljubljanassa jonne meidän oli alunperin tarkoitus mennä käymään jo keväällä mutta se sitten näköjään jäi. Yardley Woodin kirjasto on pieni mutta aika söötti.

Kirjaston vieressä on Yardley Woodin terveyskeskus. Kun rekisteröidyin aikoja sitten NHS:n (eli julkisen terveydenhuollon) käyttäjäksi he pyysivät nähtäväksi passini ja sen kävin nyt samalla reissulla heille vilauttamassa. Näköjään asia pääsi vähän unohtumaan, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan.

Turkoosi kyltti puskan vasemmalla puolella on muuten Lloyds Pharmacyn eli apteekin logo, enpä ole aiemmin tajunnut apteekin olevan näin lähellä.

Ulkona +10 astetta ja taivas näyttää ihan siltä kuin pian alkaisi sataa lunta! Tuskinpa sentään.