Kävimme Charlesin kanssa autolla kaupassa eilen illalla joten täksi päiväksi ei ollut tarvetta sen suuntaiselle aktiviteetille. Aamupäivän siivoskelin keittiön kaappeja ja lounaan jälkeen lähdin lenkille. Päästyäni suurin piirtein puoleen matkaan alkoi tietysti sataa (kuten säätiedotuskin lupaili) enkä ottanut sateenvarjoa matkaan joten kastuin ja kylmenin oikein kunnolla. Pääsin juuri kotiin ja vaihdoin kuivat vaatteet ylle sekä keittelin kupin teetä, nyt alkaa jo olla taas lämmin olo.

Meistä vajaan puolen tunnin kävelymatkan päähän on näköjään avattu 2 uutta ketjuapteekkia aivan vierekkäin. Kulmassa on Peter's Pan eli "Peterin Pannu" josta saa pikaruokaa (mm. fish and chips) ja se olikin näistä liikkeistä ainoa joka oli täynnä asiakkaita.

Vuodatus yrittää kaupata blogin pitäjille mainosten estoa parilla kympillä vuodessa. En tiedä teistä, mutta itseä ainakin ärsyttää nuo yhtäkkiä ilmestyneet mainokset sivun alareunassa. Ei tosin ehkä niin paljon, että viitsisin maksaa niiden katoamisesta.

Löysin Charlesin siskon häihin tosi kivan mekon, melkein samanlaisen kuin mitä lainasin serkkulikalta Suomessa ollessani toisiin häihin. Nyt siihen pitäisi vaan löytää hartiahuivi tai joku kevyt neule jonka saa heittää niskaan, sitten on hääasu valmis. Helpotuksen huokaus. Ostin myös jo pari joululahjaa kun sattuivat sopivasti tulla vastaan !

Lämmintä +13 ja sataa vettä, samanlaista säätä ja harmautta luvattiin koko loppuviikoksi.