Tänään onkin varsin spesiaali päivä, kummikoira Helsingistä eli Eettis von Peettis täyttää 9 vuotta joten sylin täydeltä onnea kummitustädiltä ! Hipataan ankarasti kun nähdään seuraavan kerran, koskaan ei ole liian myöhäistä nostaa sonninsutia ilmaan ja juhlia!

Muuten päivä on mennyt ikkunaostoksilla tai oikeastaan paremminkin ikkunarekrytoinnin merkeissä. Kävelin seuraavaan kaupunginosaan nimeltä Shirley, siellä kun on pääkatu täynnä pikkuputiikkeja vieri vieressä ja usein niissä ilmoitellaan avoimista työpaikoista paperilapulla yrityksen ikkunassa. Eipä siellä mitään maata mullistavaa ollut, ikkunafirma kaipaa apulaista ja ruokakauppa siivoojaa mutta siinäpä se. Vaan ei mennyt kävely kokonaan hukkaan kun bongasin kampaamoliikkeen jolla oli edulliset hinnat ja ainakin ulospäin näytti ihan mukiinmenevältä paikalta. Täytyy vähän kysellä vielä josko joku osaisi kertoa siitä jotain tietämisen arvoista, mutta taidanpa silti huvikseni kokeilla. Edellinen kampaajakäynti oli nimittäin ennen joulua ja nyt joka päivä alkaa olla jo jonkinasteinen bad hair day!

Otetaanpa lopuksi muutama nippelitieto Birminghamista: Englannin toiseksi suurin kaupunki, asukkaita noin 2,5 miljoonaa. Kaupungissa on enemmän kanaaleita kuin Venetsiassa, asia jonka paikalliset muistavat varmasti mainita jos joku on ensimmäistä kertaa vierailulla. Kaupungissa on kaksi valioliigan joukkuetta, Aston Villa ja Birmingham City, joiden kannattajien väliset yhteenotot ovat välillä olleet niin väkivaltaisia, että joukkueiden väreihin pukeutuneena ei juuri pääse keskustan pubeihin. Kuuluisista yhtyeistä mm. Duran Duran, Black Sabbath ja Judas Priest ovat kotoisin täältä. Mielenkiintoista, eikö?

Aurinko paistaa pilvien lomasta, lämmintä +5 ja valtakunnassa kaikki hyvin!