Sunnuntaina lähdimme Charlesin kanssa kaupunkiin. Parin kaupan kautta kurvailtuamme päädyimme Symphony Halliin ja ostimme liput stand up-komediapläjäystä katsomaan. Kyseisen illan koomikko oli herra nimeltä Stewart Lee ja hän viihdytti meitä parisen tuntia. Hauska oli miestä kuunnella kun tyylinsä oli kovin maanläheinen ja arkisista asioista hän siellä lavalla jutusteli. Lupasimme yrittää hieman ahkerammin käydä moisissa tilaisuuksissa ja saada hieman irtiottoa arkeen ja mahan kipeäksi nauramisesta. Itse tykkään kovasti myös ihanasta leidistä nimeltä Sarah Milligan ja hän näköjään vierailee samaisella lavalla maaliskuussa - ties vaikka ostaisin meille pukinkonttiin liput valmiiksi odottelemaan.

Kuva%20839-normal.jpg

Sunnuntai oli muutenkin ihan kiva päivä, käväisimme tervehtimässä Charlesin isää ja sen jälkeen Charles lupasi kokata meille lounasta. Pari entistä työkaveria on antanut reseptejä intialaisiin herkkuruokiin ja nyt Charles taas otti yhden niistä resepteistä esiin ja alkoi häärätä keittiössä kuumeisesti. Lautaselleni sain kana-kikherne-pinaatti-kuskus-sekoituksen. Kuvassa kyseinen mössö ei näytä yhtään niin houkuttelevalta mutta hyvää se oli.

Kuva%20835-normal.jpg

Saapi siis kokata toistekin.

Myrskystä täällä selvittiin ehjin nahoin ja vähin vahingoin kuten myös siellä Suomessakin. Hyvä niin. Nyt sataa hiukan mutta päivä alkoi kirkkaalla auringonpaisteella ja kivan kirpeällä lämpötilalla. Posketkin olivat punaiset kuin omenalla kun fillaroin työmatkat.