Välillä on viikonloppuja jolloin ei tapahdu yhtään mitään, ohjelmistossa on vain pelkkää laiskottelua ja hurvittelua. Sitten taas on viikonloppuja jolloin tuntuu ettei mikään aika riitä. Tämä tuleva viikonloppu on juurikin tätä jälkimmäistä laatua ja senpä takia sanailen muutaman rivin jo näin torstai-illan ratoksi.

Huomenna heti aamusta lähden tuuraamaan Tanworth Lanen apteekkiin jossa olen ollut muutaman kerran aiemminkin. Sinne on mukava mennä kun siellä on niin kamalan paljon enemmän tilaa verrattuna meidän putiikkiin ja kaikki on uutta ja siistiä. Ja kaiken lisäksi Tanworth Lanen lääkäriasema on saman katon alla joten päivä kuluu takuuvarmasti kuin siivillä eikä siinä paljon ehdi kelloa vilkuilla.

Meillähän pitää kaasu ja sähkö käydä ensin lataamassa eli siis rahalla ostamassa kortille, iskeä kotona kortti laitteeseen kiinni ja siirtää saldo masiinaan. Tämä sen takia, koska vuokraisännän mukaan kämpän edellinen asukas on British Gasille velkaa tuhansia puntia eivätkä he siitä syystä enää halua tähän osoitteeseen laskuttaa jälkikäteen kulutuksen mukaan. Se on ollut aika helppoa puuhaa tuo lataaminen kun Costcutter-kauppa muutaman korttelin päässä ja työmatkan varrella on sen voinut tehdä. No tänään menin sitten taas korttieni ja rahojeni kanssa lataamaan molempia aineksia tuttuun kauppaan ja hämmästyksekseni kuulin, etteivät he enää sitä tee. British Gasin kanssa on kuulemma mennyt sukset ristiin ja sen takia latailu on siinä liikkeessä loppunut kuin seinään. Siinäpä sitten mietintämyssyyn muhimaan että missähän sen latailun nyt voi järkevästi tehdä ja lähdinkin siitä tallustelemaan ylös School Roadia ja etsimään sopivaa uhria. Heti ensimmäisellä yrityksellä tärppäsi kun bongasin toisen Costcutter-kaupan ja kävin kysymässä mahtanenko heiltä saada kyseistä palvelua ja vastaus oli myönteinen. Meillä on nyt siis uusi hovihankkija kaasulle ja sähkölle. Maksamme sähköstämme ja kaasustamme tällä tavalla enemmän kuin mitä maksaisimme jos meillä olisi "normaali" laskutus kulutuksen mukaan ja sekös tässä harmittaa. Vaan ei auta itku markkinoilla, lämmintä vettä, valoa ja muuta tarpeellista on saatava. Kuvassa vielä uusi ystävämme Costcutter School Roadilla.

Ai niin ja vielä: kesälomankin varasin. Keskiviikkona 15.6. on ensimmäinen lomapäivä ja töihin on palattava 29.6. Eli parin viikon lomaputki on tiedossa. Katselen lentolippuja viikonloppuna jos vain suinkin ennätän, tarkoitus on ensin pysähtyä Töysässä ja sieltä sitten siirtyä loman puolivälissä Helsinkiin. Pysykää siis maisemissa piltit, täältä tullaan !

Tänään oli aurinkoinen päivä ja lämmintä +17.