Kypsyvät ne tomaatit sisällä ikkunalaudallakin!



Tässä tämän päivän saalis:



Postin mukana tuli mainos. Paikallinen chippy eli "pikaruokala" mainostaa itseään varsin erikoisella tavalla. Esitteen yläreunassa kun lukee "eat healthy at..." eli siis "syö terveellisesti..." ja esite on täynnä ranskalaisia, friteerattua kalaa, kebabeja, hampurilaisia - eli siis niitä tuikitavallisia roskaruokia. Listalla ei ole salaatteja eikä mitään muutakaan jonka voisin ajatella olevan sitä hiukan terveellisempää pureskeltavaa.



Sää muuttui tosi kylmäksi ja talokin sen myötä jääkaapiksi. Kissaherratkin ovat lähestulkoon hävinneet sisätiloihin mutta Archie sentään uskaltautui ulos katsastamaan mitä siellä tapahtuu. Taisi mösjöölle tulla tassuihin kylmä ja piti yrittää etsiä lämpimämpää päivystyspaikkaa.



Charles lähti eilen aamulla Belgiaan pienelle lomareissulle kaverinsa kanssa. Viime maanantaista lähtien olen sinnikkäästi muistuttanut pyykinpesusta ja pakkailusta ja kuinkas taas kerran kävikään. Perjantaina töiden jälkeen klo 20 maissa vihdoin ja viimein laitettiin vaatteet pesukoneeseen, siitä pyykit kuivuriin ja kymmenen jälkeen oli vielä ankara silitys käynnissä. Herätys herralla oli klo 6 aamulla joten ei jäänyt edes ihan viimeiselle tunnille tämäkään pyykkihuolto.

Eilisen päivän siivosin ja järjestelin kaappeja ja laatikoita ja tänään lähden pikaisesti käymään Solihullissa ostoksilla smiley!