Meidän sintti on nyt - pari viikkoa joulun jälkeen - melkein täydessä kukassa ja tuoksussa.

Birmingham%202014%20002.jpg

Sintin tuoksu on sellainen, että siitä joko tykkää tai ei. Meillä tykätään! Se istuu tällä hetkellä keittiön ikkunalaudalla ja aina siellä käydessä pitää käydä vähän nuuhkaisemassa terälehteä. Hajusintti on siis ehdottomasti tämän päivän positiivinen asia/ajatus kun kerran uudeksi vuodeksi tuli luvattua semmoinen joka päivälle toimittaa.

Tämä viikko on menty hiljaiseloa. Charles joululomailee edelleen ja palaa töihin vasta ensi viikolla joten mulla onkin ollut melkein joka päivä ruoka odottamassa ja tiskitkin hurautettuna. Omia vaatteitani Charlesilla ei ole lupa pestä koska tyypillä ei ole hallussa minkäänlaista lajittelutekniikkaa. Samaan rumpuun sujahtavat valkoiset, villat, punaiset, pyyhkeet ja kaikki. Siinäpä selitys siis sille miksi Charlesilla ei ole puhtaan valkoisia vaatteita, pelkästään harmaita tai kukertavankellertäviä. Joten se homma on tosiaan jäänyt hoitamatta mutta muuten on kodin hengetär hoitanut työnsä kiitettävästi.

Me ollaan lisäksi kehitetty pieni riippuvuus parin vuoden takaiseen tanskalaiseen tv-sarjaan Rikos (The Killing). Charlesin työkaveri lainasi ensimmäisen tuotantokauden meille katsottavaksi ja sehän koukutti meidät välittömästi. Joten nyt meidän "pitää" joka päivä katsoa ainakin yksi jakso (joskus kaksi) ja se aikahan on luonnollisesti muilta hommilta pois.

Ulkosalla on vuodenaikaan nähden lämmintä, lähes kymmenen plusastetta ja vettäkin hieman satelee. Nyt tosin alkoi tuulla aika navakasti - myrskyäkö lie pukkaa.