Tauko ensinnäkin sen takia, että netti ei toimi vieläkään kunnolla (nytkin modeemi taas kerran iloisesti vilkuttelee punaista valoa) ja toisekseen, koska arvoisat suomivieraat saapuvat ylihuomenna. Lähden perjantaina aamulla bussilla Lontooseen vastaanottamaan seuruetta ja viikonlopun ajan humputtelemme kuninkaallisissa häissä. Sen jälkeen siirrymme tänne Birminghamiin jossa yritämme parhaamme mukaan palautua häähumusta ja -hulinasta.

Pääsiäisen aikaan käväisin kaupungissa ja sielläpä olikin hiljaista. Nämä kyseiset uudet kerrostalot ihan kaupungin keskustassa ovat saaneet kyseenalaista kunniaa tv-ohjelmassa "new homes from hell" eli "uudet kodit helvetistä". Ohjelman mukaan näissä taloissa lähestulkoon kaikki mahdollinen on tehty ja rakennettu väärin ja suurin osa asunnoista on sen takia asumiskelvottomia.

Birminghamin oma "etana" eli Selfridges-tavaratalo.

Maanantaina käveleskelin puiston läpi Maijalle joka pääsiäisen kunniaksi tarjosi mämmiä ja kahvia. Mämmistä en tykkää mutta maistoin toki silti ja kahvi oli hyvää kuten aina.

Ulkona tällä hetkellä +12 ja hääviikonlopuksi on valitettavasti tämän hetken tietojen mukaan luvassa sadetta. Toivottavasti ennuste siitä muuttuu, ei nimittäin taida sateenvarjon kanssa olla mitään asiaa Lontoon tungokseen. Silmäthän siinä saa puhki.

Nauttikaa elosta ja olosta ja klara vappen vaan kaikille !!