Tänään kello herätti aamulla kahdeksalta ja kapusin alakertaan odottelemaan Benjaminia. Ben nimittäin toisi mukanaan ruokakaupasta tilaamani ostokset ja toimitusajaksi sovittiin pitkäperjantai ja aikaväli 8-9. Tilaus tuli ajoissa ja mukavan kuskin toimesta. Asiakas saa valita haluaako tavarat kuskattavaksi ihan keittiöön asti vai kantaako ne itse ovelta perille joten kyseessä on täyden palvelun toimitus. Ocado-nettikauppa (valitettavasti) toimittaa tavarat koteihin muovipusseissa mutta sentään jotain hyvää siinäkin, sillä seuraavan tilauksen yhteydessä ne voi jättää kuskille kierrätystä ja uudelleenkäyttöä varten.

Birmingham%202015%20002.jpg

Ja kaikkea kivaa sieltä paljastuikin. Kaupasta voi shoppailla joko ihan tuoteryhmittäin tai kahlata läpi vaikkapa tarjoukset joita itse tuli nyt kytättyä.

Birmingham%202015%20003.jpg

Ocado on tavallista ruokakauppaa hieman kalliimpi vaihtoehto mutta sieltä tilasin ihan sen takia, että sieltä saa Ekströmsin mustikkakeittoa ja ruusunmarjakeittoa. Valitsin koriini molempia makuja purkilliset ja lisäksi löysin sieltä Felixin kurkkusalaattia joten sekin tuli napattua mukaan. On siellä myös suomalaisia ja ruotsalaisia karkkeja ja keksejä mutta niitä en edes katsonut sen tarkemmin. Ostoskorissani oli runsaasti pakastekasviksia, lihaa, teetä ja kahvia, kananmunia, rahkaa sekä vessapaperia ja muita taloustarvikkeita. Kuivahiivaakin tuli ostettua ja tarkoitus olisi käynnistää leipäkone pitkästä aikaa kun löysin kaupasta ruisjauhoja. Kuvasta tosin näköjään puuttuvat hedelmät jotka jo löysivät tiensä koriin keittiön tasolle. Ocadon kuljetuspalvelu oli ilmainen kuten kuljettajan ystävällinen hymy myös. Eipähän tarvitse itse lähteä tuonne sateeseen kahlaamaan, varsinkin kun bussilla tai kävellen olisi nämäkin pitänyt kotiin raahata.

Charles työskentelee tämän päivän kotona mutta pian lähdemme käväisemään puutarhakaupassa. Sen jälkeen pitää etsiä loput äidin viime vuonna lähettämistä höyhenistä, koristella pajunkissat ja rairuoho ja lähteä virpomaan. Tai ehkä virpominen pitää unohtaa sillä eihän täällä moista tapaa tunneta, pelkästään pyhäinpäivänä tapahtuu se karkki-tai-kepponen-ralli joka on ehkä hieman virpomista vastaava toimenpide.

Kivaa pääsiäisen aikaa kaikille!