Jouluvalmistelut ovat meillä kuumimmillaan. Iltapäivästä kävimme Charlesin kanssa ruokakaupassa josta kotiin tultuamme siivosimme ja nyt pitäisi vielä paketoida pari pakettia pukinkonttiin suomalaisten joululaulujen siivittämänä. Raskas Joulu-cd:t saavat näin luvan tahdittaa meidät joulun tunnelmaan. Laatikot otin pakkasesta sulamaan ja glögit kaivoin kaapista odottelemaan tulevaa. Siinähän ne sitten ovatkin ne meidän jouluvalmistelut. Ja kas, ihan ilman stressiä, paniikkia ja hätää!

Haluan jo näin ennenaikaisestikin kiittää teitä kaikkia ihania immeisiä siellä koto-Suomessa muistamisesta! On ollut sydäntä lämmittävää vastaanottaa kauniita kortteja, paketteja ja muistamisia. On myös ihana huomata, että ystävyys pysyy vaikka välimatka kasvaa! Kiitos kaikille, olette tärkeitä

Kuusi on vihdoin ja viimein koristeltu loppuun asti ja tontut sujauttivat sen alle jo pari pakettiakin odottelemaan aattoaamua. Otan teillekin kuvia näytille huomenna, nyt on jo liian pimeää siihen puuhaan.

Töissä asiakkaat kiittivät menneestä vuodesta ja toivottivat joulurauhaa suklaiden ja keksien muodossa. Meillä on tosin ollut parin viime viikon ajan niin kova kiire, ettei kukaan ole ehtinyt edes ajatella herkkujen maistelemista. Ensi vuonna sitten.

Palaan huomenissa meidän jouluaaton tunnelmiin sanoin ja kuvin. Nauttikaa aatonaatosta ja muistakaa edelleenkin olla kilttejä!