Eilen töiden jälkeen oli luvassa hengenravintoa ja musiikillisia elämyksiä. Coventryssä meille soitteli saksalainen tyyppi nimeltä Nils Frahm joka on parhaiten tunnettu klassisen pianomusiikin ja elektronisen tietokonemusiikin yhdistämisestä. Kovasti hauskaa meillä siellä oli ja olisihan tuota kuunnellut ja katsellut pitempäänkin. Frahmilla oli lavalla piano, flyygeli ja tietokoneet sun muut elektroniset härpäkkeet sekä valot - ei muuta. Sali oli hipihiljaa ja lähes hengittämättä aina kun vuoroon tuli kaunis ja hiljainen piano- tai flyygeliosuus ja sitten taas mentiin täyttä vauhtia rumpukoneiden tahdittamana. Tutustukaatten!

Birmingham%202014%20003.jpg

Esiintymisensä jälkeen Frahm siirtyi aulan puolelle pöydän taa juttelemaan, myymään levyjään ja antamaan nimikirjoituksia kaikille halukkaille. Charleskin taisi sieltä levyn kotiin ostaa ja samalla kävi muutaman sanan miehen kanssa vaihtamassa.

Birmingham%202014%20005.jpg

Frahm kertoili palanneensa juuri kiertueelta Australiasta ja naureskeli siellä olleen hieman paremman ja lämpöisemmän sään kuin mitä täällä meillä.

Viikonloppuna ruokakaupassa kuljeksiessani bongasin hyllystä tutunnäköisen koriste-esineen.

Birmingham%202014%20001.jpg

Eihän tuo nyt ihan yksi yhteen ole Pentikin vastaavan kanssa mutta idea on ihan sama. Kumpikohan siis oli ensin - muna vai kana?

Tänään on ollut lämmin ja aurinkoinen päivä, asteitakin oli lähemmäs +20. Työkaveri totesi roskiksia ulos viedessään, että ulkona on ihan kevään tuntua. Huomenna tosin on luvassa vesisadetta ja päivällä +11 astetta joten ei se pitkä kevät ollut se.