Itsehän lomailen nämä pääsiäisenpyhät ihan villinä ja vapaana mutta Charles oli laitettu työvuoroon eiliseksi ja täksi päiväksi. Auringonkin nätisti paistaessa tuumasin, että voisin lähteä tyyppiä assisteeraamaan kun ei sen kummempaa hommaa ollut ohjelmistossa. Ajelimme Milton Keynesiin ja siellä meitä odotti kolme eri palstaa vesiliskoansoineen. Charles puki ylleen kahluusaappaat ja hyppäsi vesistöön.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Vettähän siellä ei ollut kuin ehkä polviin asti mutta kunnon varusteet pitää olla.

Birmingham%202014%20005-normal.jpg

Charlesin tämänkertainen työvuoro tosiaan käsitti ansojen laiton paikoilleen jossa toimin avustavana ansarakentajana sekä ojentajana. Ansat koostuvat pitkästä kepistä ja leikellystä muovipullosta jonka läpi kyseinen keppi kulkee. Pullo laitetaan suupuoli alaspäin veteen ja sen sisään sitten uiskentelevat vesiliskot ja sammakotkin. Tällä kertaa ansoihin ei ollut kulkeutunut ketään tai mitään eli tyhjän nyhjäsimme.

Birmingham%202014%20006-normal.jpg

Tässä vielä paikallaan oleva ansa lähikuvassa. Kun ne haetaan pois vedestä ne täytyy tyhjätä, desinfioida ja kuivata. Siinäkin asiassa tämä ruokapalkalla työskentelevä assistentti oli tarpeen.

Tänään lämmintä on viitisentoista astetta ja sateen uhka roikkuu taivaalla. Meille on tänään tulossa pari ystävää käymään ja uutta taloa katsomaan joten töistä päästyämme kurvasimme kaupan kautta kotiin ja ehdin jopa imuroidakin. Tämä on siis ollut tehokas ja työntäyteinen päivä! Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!