Meille tupsahti joulukortti meidän kotikadun numerosta 39. Kortissa lukee "toivottavasti olette viihtyneet täällä" ja allekirjoituksena nimet ja talo 39. Heille varmaankin siis täytyy käydä viemässä kortti, en tosin edes vielä tiedä missä kyseinen talo sijaitsee eli ensin täytyy kiikaroida. Mietin vaan, että onkohan moinen täällä tapana laajemmaltikin, siis joulukorttien vaihtaminen saman kadun asukkien kesken. Pitääköhän meidän laittaa kortti ainakin näille meidän lähimmille naapureille vaikkemme juurikaan edes kadulla törmää toisiimme. Entäs sitten esimerkiksi postipojalle (joka on tosi kiva ja puhelias miekkonen ja kovin kiinnostunut lapista ja lumesta). Hmmmm.

Aamulla puuhailin vähän joulupukin askareita ja nyt nopsaan siivoan talon joulukuntoon ennen Charlesin kotiutumista ja Manchesteriin lähtöä. Joku aika sitten tuli muutama hippu lunta mutta lämpötilan ollessa plussan puolella ja auringonkin nätisti paistaessa se katosi samantien. Lisäksi kun vielä kuulin Bombo-kissan terveydentilan hienoisesta kohentumisesta niin hyvä päivähän tästä tuli!

Eilen työpaikan jouluaterialla oli tosi hauskaa. Jotenkin puhe kääntyi ei-niin-jouluisasti kummituksiin ja yliluonnollisiin asioihin ja sekös sai niskakarvat pystyyn ja kaikkien suihin hermostuneen kikatuksen, mutta ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Lloyds sponssasi meitä kutakin 15 punnalla joten paljon ei jäänyt omasta taskusta maksettavaksi, tackar och pockar.

Etsiskelin tässä päivänä eräänä hohtimia kun jouluisen maatuskasarjan pienin osanen oli juuttunut tiukasti isomman alaosaan kiinni. Työkalua ei vaan löytynyt mistään. No Charles sitten kotiin tultuaan valaisi asiaa; hän oli fiksannut pihavaloa ja unohtanut hohtimet oven yläpuolella olevan lipan päälle. Siellä ne ovat vieläkin.


Kiitos osanottajille rahiksenhoitovinkeistä, toivotaan puskalle pitkää ikää. Nyt lämmintä +3 ja näihin sanoihin, näihin tunnelmiin päätän täältä tänään.