Tuttuun keskiviikkoiseen tapaan tänäänkin oli kasvislaatikko oven takana odottamassa työn raskaan raatajaa.

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Tällä kertaa laatikossa oli herkkusieniä, banaaneja, porkkanoita, sipulia, salaattia, kiwihedelmiä, tomaatteja, kesäkurpitsoita ja päärynöitä. (Kylläpäs ulkosuomalaisen pitikin miettiä kauan sanaa kesäkurpitsa.)

Meillä oli vielä edellisestä laatikosta parsakaalta jäljellä mutta onneksi näissä laatikoissa on se verran vaihtelua, ettei sitä tällä kertaa oltu mukaan laitettu. Uunissa on nyt kinkunpalanen ja sen painikkeeksi on höyrystimessä tulossa porkkanaa ja parsakaalta. Onkohan höyrystin muuten ihan oikeaa suomen kieltä vai onko se höyrytin? Meillä käytetään ruoanvalmistuksessa useinkin tätä laitetta jota tässä nyt höyrystimeksi kutsutaan. Helppoa, nopeaa ja kevyttä.

Birmingham%202014%20005-normal.jpg

Suomessa asuessani en muista kenenkään moista hökötystä omistaneen mutta täällä tämä on jo toinen mokoma laite meillä. Ensimmäinen kului puhki neljässä vuodessa joten kovaa käyttöä sillä on ollut.

Tänään on satanut kovastikin ja nyt tuulee napakasti. Asteita päivän aikana taisi olla reippaat +15 joten lämmintä silti riittää. Huomenna satanee koko päivän ainakin ennusteiden mukaan.