Joulukuusi sai tänään kyytiä ja pääsi pakattuna kaapin perälle odottelemaan seuraavaa joulua. Ihan loppiaiseen asti se ei siis saanut kotia koristaa mutta eihän tässä maassa loppiasta vietetä muutenkaan. Eli maanantai on meille siis ihan tavallinen työpäivä ja vieläpä pitkä sellainen kun yhden työkaverin ollessa pois rivistöstä teen koko päivän eli 8.30 - 19.00.

Tammikuun myötä meillä alkoi jälleen kasvissyönti. Viimeksi se taisi kestää 3 kuukautta - saa nähdä miten nyt käy. Itse en ole ihan niin ehdoton kuin Charles joka ei koske lihaan mutta kalaa tosin lautaselleen kelpuuttaa. Itselläni on pakastimessa vähän kanaa odottelemassa mutta pääsääntöisesti olen minäkin ilman lihaa (ainakin punaista sellaista) ennalta määräämättömän ajan. Muutenkin on taas aika alkaa syödä terveellisesti, joulun aikaan siitä kun oli lupa lipsua hieman. Siksipä ostoskoristamme löytyikin näiden herkkujen sijaan

Kuva%20952-normal.jpg

ruisnäkkileipää!

Kuva%201029-normal.jpg

Vettä on satanut taas koko päivän ja viime yön. Autotallin ovi on niin paisunut, että ei mene enää kiinni ja makuuhuoneen nurkkaan on ilmestynyt taas kerran oikein kunnon homepilkkurykelmä. Lämmintä on nyt kuutisen astetta.