Äiti ja isä lähettivät postipojan mukana tervehdyksen kotipuolesta. Ajankohtaisia uutisia, sarjakuvia sekä muuta mukavaa seuranaan huomiseen arvontaan osallistuva Lottokuponki ja 2 kissa-arpaa. Toisella arvalla se sitten pamahti - melkein päävoitto! 5 euroa! Kiitos.



Charles on tämän viikonlopun ystävänsä Johnin kanssa telttailemassa Devonin maastoissa. Itsehän en telttailusta piittaa ja jäin hyvillä mielin kotomieheksi. Hyvillä mielin erityisesti tämänaamuisen tekstiviestin jälkeen jossa Charles valitti kylmyyttä, surkeutta ja kosteutta. No en tiedä miten paljon se loppujen lopuksi eroaa näistä meidän kotioloista mutta olin silti onnellinen siitä, etten lähtenyt telttamiesten matkaan.

Tämän päivän olenkin sitten ollut hyvin aktiivinen. Aamusella lähdin kaupungille hankkimaan pari listalla kauan roikkunutta kapistusta. Birmingham oli kylmä, surkea ja kostea.



Wanhanajan karkkikaupan olemus sai kuitenkin hyvälle mielelle ja kotitekoisen mansikkafudgen pätkä taskussa lämmitti mukavasti.



Birminghamin keskustassa on kuuleman ja näkemän mukaan Floral Trail eli jonkinlainen kukkareitti joka tuo esiin kaupungin parhaat puolet.



Kaupungista kotiuduttuani olen mm. leikannut nurmikon ja siistinyt kukkapenkin, pessyt pyykkiä, siivonnut, poistanut homeen makuuhuoneen nurkasta, vaihtanut puhelimitse kuulumiset serkkulikan kanssa, käynyt ruokakaupassa ja syönyt. Vielä on päivää jäljellä, saa nähdä mitä saan vielä aikaiseksi kun näin tehokkaasti olen päivän kohdannut!

Katuja tallatessani törmäsin eläinambulanssiin joka ei sitten onneksi ollutkaan varsinainen hälytysajoneuvo vaan ennemminkin eläinhoitolan auto. Hoitavat näköjään eläinkuljetuksia, pitävät eläinhotellia ja käyvät jopa kotona hoitamassa kissoja tai koiria tarpeen niin vaatiessa.



Nyt istun vielä hetkisen sohvalla Herra Beanin seurana ennen illan askareita.