Aamupäivällä puuhastelin viherhuoneessa kun järjestelin siellä olevia tavaroita ja lakaisin lattian. Jossain vaiheessa alkoi tuntua siltä, että joku tuijottaa.

Pahoittelen kuvien huonoa laatua, viherhuoneen ikkunat heijastivat sen verran paljon ettei kyylästä saanut kunnon kuvaa. Kyseinen stalkkeri on nimeltään Archie ja tyyppi vierailee meidän takapihalla yleensä useita kertoja päivässä. Kissa tulee myös sisälle jos ovi on auki ja Charlesin sisko kertoikin nähneensä Archien kerran käppäilevän omistajan elkein ovesta sisään ja pujahtavan suoraan keittiöön. On siis tainnut ennenkin käydä täällä. Tämä meidän tämänpäiväinen tuijotusepisodi päättyi siihen kun Archie hyppäsi viherhuoneen katon kautta naapurin katolle ja tassutteli siitä luultavasti kyyläämään muita viattomia uhreja. Meillä siis melkein on kissa!

Charles - eikun anteeksi siis Into - löysi puhelimestaan suomalaisia radiokanavia ja nykyään meillä soi autossa Järviradio joka on ehkä huonoin kaikista huonoista. Tänään ajelimme Kings Heathiin ja matkaamme siivitti Kari Tapio joka tosin Inton mielestä oli nimeltään Jussi Vainio. Mistähän se näitä repii.

Sataa sataa ropisee ja lämmintä on +7.