Tämän iltapäivän vietin ajelulla, enkä ihan millä tahansa kulkuneuvolla vaan ihan ikiomalla Toyotalla. Joka on siis ompelukone. Keittiön ovet ovat olleet nakuina jo puolisen vuotta joten nyt oli aika ottaa taas itseään niskasta kiinni ja hurauttaa sinne verhot. Kangastahan meiltä löytyy ihan joka lähtöön joten inspiraatiota tässä on odoteltu - ja se taisi tulla nyt. Taaskaan en voi kätteni töillä kehuskella, varsinkaan kun en edelleenkään saa koneesta irti suoraa tikkiä, mutta ihan kelvolliset niistä taas tuli näin kaukaa ihastellessa.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Pian alkaa talo olla jonkinlaisessa kuosissa ja voin ottaa kuvia jo hieman laajemmalti. Tässä kuitenkin taas ihan pieni kurkkaus keittiöön ja takaoviin.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Kuten aina - sisustaminen poikii uusia ongelmia. Niin kävi tälläkin kertaa. Rahapuu on kököttänyt sisään nostamisensa jälkeen kiltisti vasemmanpuoleisessa nurkassa mutta nyt se taitaa olla ihan liiaksi valolta suojassa verhon varjossa. Mihinkäs rahis sitten laitetaan, siinäpä pulma. No eiköhän sillekin paikka vielä löydy.

Charles lähti iltatöihin ja lupasi palata ennen puoltayötä. Itselleni jäi siis imurointi ja pikainen kodin siistiminen. Lämmintä ulkosalla on vieläkin hieman alle +20 astetta ja aurinko paistaa kirkkaasti - ja se saa kaikki liat ikkunoissa ja takaovissa hyppäämään esiin. Laitan siis uudet kivat verhot kiinni ja näin on ongelma ratkaistu.