En tähän hätään vielä viitsi ottaa kuvia sisätiloista - eli siis pahvilaatikoista, jätesäkeistä ja epämääräisistä kasoista kaikissa nurkissa - joten pysytään tänään ihan puutarhatasolla. Aurinkokin paistaa nätisti joten mikäs siinä ihmetellessä, että mitä kukkaa puutarha pukkaa iloksemme. Tänä vuonna aiomme olla enimmäkseen vain tarkkailija-asteella ja seurata puutarhan ja kukkapenkin eloa ja oloa ihan rauhassa. Ensi vuonna olemme jo paljon viisaampia ja tiedämme mitä toimenpiteitä siellä pitää tehdä.

Ihan ensimmäisenä Charles laittoi kuntoon ötökkähotellin, linnunpöntöt ja kodin siiliä varten. Vielä meillä ei siiliä ole mutta Charlesin mielestä siirtolapuutarhasta semmoinen voisi meille möngertää.

002-normal.jpg

Raparperikin pääsi perille ja näyttää olevan ihan hyvissä voimissa.

P1000009-normal.jpg

Puutarhan takaosan asukkaat ovat vielä ihan arvailun asteella. Narsisseja sieltä näin keväällä pukkaa mutta kesän loistosta ei vielä ole tietoa.

P1000011-normal.jpg

Puutarhan oikean reunan kasveista voisi osa jo olla ihan nimeämistä vailla valmiita. Ohessa myös miesten logiikkaa nähtävillä - Charles ja isänsä jättivät raparperin kotina olevan puulaatikon keskelle kulkuväylää makaamaan. Itselleni se on ihan liian painava siirrettäväksi joten saa nähdä onko se siinä vielä ensi kesänäkin.

P1000013-normal.jpg

Tällaista täällä tänään. Yritän nyt taas alkaa hieman ahkerammin teillekin kertoilemaan päivien kulusta vaikka tosiaan paljon on vielä tehtävää ja puuhattavaa tässä talossa ennen kuin se on edes lähestulkoon valmis. Ja tietysti keittiö ja eteinen odottavat edelleen sitä värin valintaa ja maalausta...

Lämmintä nyt noin +15 astetta (television sääsivujen mukaan, meidän mittari kun on vielä siellä jossain hyvässä jemmassa). Kivaa viikonloppua kaikille!