Illan lätkämatsin näköjään voi tiirata myös netistä mutta vielä en tiedä uskaltaisikohan sitä. Euroviisut sentään täälläkin näytettiin ja meillä oli kunnon viisukatsomo pykätty tähän kotisohvalle pystyyn. Eniten ääniä tässä kahden hengen viisuraadissa saivat Unkari, Englanti, Moldova ja Tanska mutta mikään näistä maista ei tainnut pärjätä erityisen hienosti virallisessa ääntenlaskennassa.

Työhön liittyvä hepatiitti B-rokoteasia on vihdoin pyörähtänyt eteenpäin. Muistattahan sen sotkun jossa kukaan ei oikeastaan tiennyt missä ja miten sen saisi annettua. No LloydsPharmacy on nyt muuttanut politiikkaansa ja julkaisi uudet proseduurit sen tiimoilta. Nyt sen voi pistättää firman piikkiin niissä ketjun apteekeissa joissa on siihen erikseen koulutettu henkilö ja niinpä paperitöiden jälkeen suuntasin perjantaina apteekkiin Selly Oakissa pistosta varten. Sen apteekin pomolla on lupa pistää ja kuulemma "jonkin verran" on niitä hommia nyt sitten saanut tehdäkin. Selly Oak sijaitsee noin puolen tunnin bussimatkan päässä meiltä ja kivahan siellä oli käydä tutustumassa saman ketjun putiikkiin ja muutenkin itselleni uuteen kaupunginosaan. Sain siis rokotesarjan ensimmäisen pistoksen perjantaina, toinen annetaan kuukauden kuluttua ja kolmas noin 6 kuukauden kuluttua ensimmäisestä. Ohessa näkymiä Selly Oakista jossa kuvan kaltainen talojono jatkui molemmilla puolilla katua silmänkantamattomiin.

Meidän talon takana olevassa puistossa käy kuhina kun pienet elämänalut ovat jo kuoriutuneet ja kuljeksivat isojen perässä. Hanhilla on oiva päivähoitoratkaisu: kukaan äideistä ei yksin hoida taaperoitaan vaan kaikki pienet kerätään yhteen läjään ja niitä vahditaan porukalla ja silmä kovana. Sähisevät muuten heti kun tunkeilija astuu liian lähelle, viis tunkeilijan koosta tai hampaiden lukumäärästä.

Perjantaina käyn taas Tanworth Lanen apteekissa tuuraamassa, lauantaina on luvassa musiikillista iloittelua Duran Duranin tahtiin ja sunnuntaina on 4 tunnin työvuoro omassa apteekissa. Meillä kokeillaan kesän ajan aukioloa sunnuntaisin ja jokaiselle työntekijälle on varattu muutamia vuoroja noin kerran tai kaksi kuukaudessa.

Viikonlopun on sadellut mutta hyväähän se vain tekee. Lämpötila keikkuu +15 tienoilla ja samanlaista on luvassa ensi viikollekin.