Tänään lauantaina täällä saarivaltiossa vietetään Bonfire Nightia. Ulkona ilotulitteet räiskyvät, kokot loimuavat ja puistoihin on pykätty kaikenlaisia kojuja ja ajanvietettä. Tätä karnevaalia kutsutaan myös nimellä Guy Fawkes night josta olen jo joskus aiemminkin höpötellyt. Lyhyestä virsi kaunis; Guy Fawkes oli jäsenenä ruutisalaliitossa jonka tarkoituksena oli surmata silloinen kuningas Jaakko I ja kansanedustajat parlamentin avajaisissa vuonna 1605. Suunnitelma meni mönkään, tekijät teljettiin London Toweriin ja määrättiin teloitettavaksi. Fawkes kuitenkin ehti tehdä itsemurhan ennen tappamistaan. Ruutisalaliiton muistoksi me sitten täällä vietämme ilotulitusiltaa. Charles lähti illan kylmyyteen ja vesisateeseen ilotulitteita ihailemaan serkkupoikansa kanssa, itse jäin sohvalle makailemaan. Kurkku on kipeä, kroppa on kuin jäässä ja teetä kuluu lämmikkeenä litrakaupalla. Reippaana farmasistina sekoittelin itselleni coctailin ja toivon parempaa huomista.

Mutta mikäs tässä makoillessa kun seurana on tämä:



Tohtori Monroen toinen tuotantokausi alkoi jokunen aika sitten ja nyt on aikaa tallentamiani jaksoja tuijotella.

Charles lähtee huomenna isäpappansa kanssa Teneriffalle viikon aurinkolomalle ja pakkaaminen on - kas kummaa - vielä ajatuksen asteella. Saa nähdä tapahtuuko tänään kotiintulon jälkeen mitään sen suuntaistakaan vaiko aamulla taas kerran hädässä heittää parit kalsarit laukkuun. Ärrmurrrr!!

Ulkosalla kymmenisen astetta ja sisällä ainakin tuntuu olevan saman verran. Siitä huolimatta hyvää viikonlopun jatkoa smiley!