Jahas, vieläkään ei vuodatus anna lisätä kuvia tekstiin, taitaa siis olla edessä aika siirtyä jonkin toisen bloggauspalveluja tuottavan sivuston hellään huomaan. Sen teen heti kun on hetki ylimääräistä aikaa, nyt ei riitä jaksua eikä intoa.

Viikon sairastelun jälkeen meillä aletaan olla jo takaisin normikunnossa. Charles yskii edelleen ja itselläni on nenä vielä hieman tukossa mutta voiton puolella ollaan. Tänään sitten lähdettiinkin viettämään laatuaikaa kissanäyttelyn pariin. Birminghamissa järjestetään vuosittain Supreme Cat Show jonne kokoontuu kissoja ympäri maailmaa. Kovin kauaa emme siellä tällä kertaa aikaa kuluttaneet vaan aika nopeaan tahtiin katsastimme kissat ja hetken seurasimme tuomareita työn touhussa kunnes poistuimme takavasemmalle. Itseäni edelleenkin eniten kiehtovat norjalaiset metsäkissat, ragdollit ja maine coonit eli kovin karvaiset ja isot katit, mutta Charlesin kanssa pikkuisen ihastuimme jo viime vuonna karvattomiin sphinx-kissoihin. Nytkin siellä oli yksi erittäin hellyydenkipeä ja rapsutuksia kaipaava yksilö jonka iho tuntui käteen ihan lämpimältä persikalta ja kovasti se halusikin itseään silitettävän. Karvattomat kissat ovat niin rumia, että ovat jo tosi sööttejä.

Tänään on satanut vettä ihan urakalla ja sekös innosti nettishoppailun pariin. Pitkään olemme miettineet uuden vaatekaapin hankkimista ja nyt otimme asiaksi sellaisen tilata kotiinkuljetuksella Ikeasta. Sivuilla on näppärä suunnittelupalvelu jonka mukaan omasta vaatekaapista saa koottua ihan oman mielen mukaisen yksikön. Töistä olen saanut sen verran bonuksia, että niillä irtosi vaatekaappi ja yläkerran toimistoon nojatuoli. Tuotteet kuljetetaan kotiin tulevana lauantaina ja sittenhän se riemu siitä repeääkin kun kokoaminen alkaa. Voipi tulla muutama kirosana suomeksi ja englanniksi ennen kuin kaappi on koossa ja käyttövalmiina. Siitä lisää sitten toisella kertaa!

Suomiloma häämöttää ensi kuun puolella mutta ennen sitä käväisemme vielä Puolassa, tarkemmin sanoen Krakovassa pitkän viikonlopun vietossa. Siihen reissuun on aikaa pari viikkoa ja jännityksellä on tullut seurattua Krakovan säätä. Siellä kun asteet menevät kokoajan kylmempään suuntaan. No, kai se tuo Auschwitzin keskitysleiriin oman lisänsä jos siellä kauhun lisäksi hytisee kylmästä. Vielä ei ole tullut edes takkia kaivettua kaapista vaan pelkällä neuletakilla on tähän asti päässyt töihin ja sieltä kotiin taivaltamaan. Puolaa varten on varmaan takki ja hanskatkin jostain kaapin perukoilta kuitenkin etsittävä.

Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille, meillä mennään nyt Twin Peaks-sarjan pariin television eteen.