Kukkakauppa työpaikan vieressä myy jo pajunkissakimppuja ja narsisseja. Pajunkissamaljakossa on lappu "kevät on täällä" ja hinta £2,99. Mahtavan näköisiä ovat nuo isommat oksat jotka ilmestyivät kaupan eteen päivä noita heiveröisempiä myöhemmin, melkein tekisi mieli ostaa kisut kotiin. En ole pajunkissoja vielä luonnossa nähnyt, tiedä häntä missä nuo ovat kasvaneet.

Kävimme muutama päivä sitten ruokaostoksilla Kings Heathin ASDAssa. Siellä, kuten melkeinpä kaikissa muissakin isommissa kaupoissa täällä on käytössä itsepalvelukassat joissa asiakas siis itse hoitelee hommat alusta loppuun asti. Maksoimme ostoksemme sellaisessa ja minä toimin pakkausmiehenä (kuten aina). Kassin päällimmäiseksi laitoin 4 purkkia rasvatonta rahkaa, englanniksi quark. Kassoja valvomassa seisoskeli henkilökuntaan kuuluva nainen joka kiinnitti huomiota purkkeihin ja tuli kysymään niitä osoittaen: "mitä tuo on ja miten sitä käytetään"? Hmmmmm...

Huomenna lauantaina suunnitelmissa on mennä katsomaan valioliigan jalkapallo-ottelua Aston Villa vastaan Blackburn Rovers. Enpä juurikaan jalkapallosta välitä mutta se tunnelma siellä on varmasti jotain kokemisen arvoista, joten lupasin Charlesin ja Robin seuraksi lähteä palelemaan Villa Parkiin. Stadion on siis ihan katto auki eikä mikään kokonaan katettu tai lämmitetty hienous ja huomiselle on luvattu lämpöasteita vain muutama, joten paljon täytyy laittaa alle ja päälle että tarkenee.

Sain aikaiseksi ostaa itselleni uusimman ja sitä edellisen Manic Street Preachersin levyn. CD:thän täällä ovat muuten Suomeen verrattuna pilkkahintaisia, kolmella punnalla löytää jo tosi kivan valikoiman eivätkä uudetkaan paljon kymppiä enempää yleensä maksa. No mutta se siitä. Edellinen MSP-levy on nimeltään Journal for Plague Lovers ja levyn kansi seuraavanlainen:

Eihän tuossa vielä mitään, levyn tullessa kauppoihin myyntiin sen kansi jouduttiin peittämään koska se on kuulemma sopimaton julkisella paikalla näytettäväksi. Bändin laulajakitaristi James Dean Bradfield kommentoi tähän: "Jokapaikassa voi olla lehtien ja levyjen kannet täynnä kiiltäviä isoja pyllynposkia ja aseita ynnä muita mutta jos näytetään taidetta, sekös vasta kaikkia kauhistuttaa". Kyseessä on siis Jenny Savillen taideteos. No, kyllä täällä muutenkin osataan olla aika tekopyhiä. Televisiossa tai radiossahan ei saa sanoa rumia sanoja vasta kuin klo 21 jonka jälkeen kaikki on sallittua. Voi hyvänen aika. Ja sitten käyttäydytään julkisesti miten käyttäydytään. Ainakin kaikki etelänmatkalla käyneet osaavat varmasti kertoa Briteistä jotka pilaavat muiden loman juomisellaan, räyhäämisellään, metelöimisellään ja käytöstapojen puutteellaan, mutta televisiossa/radiossa ei saa kuitenkaan sanoa sanaa p*ska ennen iltayhdeksää !

Ulkona puoli astetta lämmintä ja kamalan kylmä viima, tätä jatkunee ainakin viikon verran. Onneksi ei tarvitse lähteä minnekään jos ei halua, tänään on vapaapäivä. Lämmintä viikonloppua kaikille