Kello herätti kuudelta ja puoli seitsemän maissa olimme jo tien päällä kohti Shrewsburyä ja siellä lojuvia vesiliskoansoja. Charles taisi pariinkiin kertaan kokemuksen syvällä rintaäänellä mainita, ettei siellä mitään liskoja olisi. Kuinka väärässä tyyppi olikaan!

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Birmingham%202014%20009-normal.jpg

Niitä taisi olla toistakymmentä ansoissa uiskentelemassa. Miehiä, naisia ja teini-ikäisiä. Ja teinpä tänään jännän havainnon - naaraat olivat kädellä uroksia paljon aktiivisempia ja uteliaampia ja liikkuivat reippaasti!

Toinen työkohde sijaitsi vähän kauempana ja sinne piti käppäillä aitauksen läpi. Aitauksen joka oli täynnä silmäpareja.

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Kovasti nämä tyypit tuijottivat, seurasivat ja juttelivat.

Charlesin firma on siitä hyvä, että he pitävät huolta ruokapuolesta. Töiden päätteeksi karautimmekin siis Toby Carveryyn aamiaiselle. Seisovasta pöydästä sai syödä niin paljon kuin napa veti hintaan £3.99 per nuppi ja tällä kertaa lasku meni firman piikkiin. Tarjoilu on tosin aika lihapainotteista ja raskasta joten enpä tainnut taaskaan syödä koko rahan edestä mutta joka full english breakfastista tykkää niin TC on ihan mainio paikka!

Birmingham%202014%20010-normal.jpg

Englantilaiseen aamiaiseen siis kuuluu makkaraa, pekonia, paistettuja munia, paistettuja tomaatteja ja paistettuja perunoita kahdessa eri muodossa. Lisäksi lautasen reunaan pitäisi plöräyttää iso läjä papuja tomaattikastikkeessa mutta niistä en tykkää joten jätin suosiolla väliin. Tarjolla on myös paahtoleipää, voita ja hilloa joita kävin jälkkäriksi palan hakemassa. Tämän aamiaisen jälkeen ei tarvitsekaan ihan heti tankata lisää ravintoa vaan sillä pärjää pitkälle.

Raskas työ vaatii tietysti myös ne raskaat huvit joten kotiin päästyämme keittelin kupposet kahvia ja nautimme ne Ikean kanelikorppujen kanssa. Korput olivat pieniä eivätkä läheskään niin hyviä kuin Töysäläisen korput mutta ei passaa valittaa.

Birmingham%202014%20012-normal.jpg

Sen jälkeen jutustelin pitkään äidin kanssa skypessä ja nyt olisi aika kotitöiden. Kivaa sunnuntain jatkoa kaikille täältä vesisateesta sekä vielä kerran ihanaista äitienpäivää sinne kotikonnuille!