Vieraat lähtivät kohti Suomen kamaraa ja harmaa arki sai taas jatkua. Mukava oli saada vieraita ja kiitos kaunis tuliaisista myös kotiväelle! Arabian Taikaa, ihanaista ruisleipää, Fazeria, panttereita, Marimekkoa... smiley On tämä ulkosuomalaisena olo joskus vaan aika mukavaa laugh!

Loman aikana puuhastelimme kaikenlaista, lähinnä ulkosalla ja kävellen. Kiertelimme kaupunkia rankkasateessa ja myrskytuulessa sateenvarjot ojossa ja lopulta myös rikkinäisinä, ajelimme mustalla taksilla ja kaksikerrosbussilla, vietimme mukavan (ja lämpimän) päivän Cadburyn suklaatehtaalla sekä junailimme Stratfordiin jossa vierailimme mm. William Shakespearen haudalla. Kirkkoon on pieni sisäänpääsymaksu mutta sehän on aivan ymmärrettävää kun esimerkiksi näitä ikkunoita katsoo, onhan nekin pidettävä kunnossa ja korjattava tarpeen vaatiessa.



Alttarin edessä on Shakespearen viimeinen leposija.



Herra Shakespeare on muuten aikoinaan myös kastettu tässä samaisessa kirkossa.

Viikko on kulunut töiden ja pankinvaihdoksen merkeissä enkä ole juurikaan ehtinyt sohvalla istuskelemaan. Pankkiasioista voisi kirjoittaa vaikka kuinka monta postausta kun tässä maassa niitä ei suinkaan ole tehty liian yksinkertaisiksi, mutta siitä sitten toisella kertaa enemmän. Tänään menen taas tuuraamaan sinne samaan tuttuun Tanworth Lanen apteekkiin ja sunnuntaina tapaan kaupungissa Susannan. Sunnuntai on täällä isänpäivä mutta me juhlistamme sitä vasta Charlesin siskon palattua reissultaan Amerikasta. Nyt lämmintä +21 ja pian taitaa taas sataa vettä. Hyvää viikonloppua smiley!