Meidän ikioma remontti-John (tunnetaan myös nimellä parta-John) kävi kylässä taas kerran aamulla, tutki suihkun ympärille perjantaina laittamansa eristeet ja käväisi alakerran toimistossa jonka jälkeen ilmoitti, että suihkuttelu on taas ok. Ei kuulemma vuoda enää. Täytyy tunnustaa, että en ihan yhtäkkiä moista usko mutta toivon mukaan olen väärässä. Eikä taaskaan kenelläkään ole kiinnostusta tutkia mitä välikatossa muhii, kunhan asiat päällepäin näyttävät hyvältä niin se riittää. Äidin neuvo asiaan oli, että "pidä pyyhe käden ulottuvilla tai uikkarit päällä suihkussa ollessasi jos vaikka satut tipahtamaan lattian läpi alakertaan toimiston pöydälle"  !

Bongasin kävelyllä ollessani kivannäköisen kattomateriaalin. Ken tietää oliko alunperin tarkoituskin peittää kuistin katto kukilla vai tapahtuiko se ihan luonnostaan, mutta ilo silmälle jokatapauksessa.

Legendaarinen laulaja Ronnie James Dio kuoli eilen. Vaikka uutinen ei loppujen lopuksi tullutkaan yllätyksenä (vatsasyövän ollessa kyseessä) uutinen oli silti masentava. Meidän jokaisen pitäisi ehdottomasti muistaa nauttia jokaisesta päivästä ja pienistäkin asioista, kerran sitä täällä vaan ollaan. Eikös joo!

Huomenna saamme siis vieraita Suomesta jos tulivuoren tuhka saapumisen sallii. Ainakin tällä hetkellä useimmat kentät täällä ovat eilisen jälkeen auki ja ennusteiden mukaan sama suuntaus jatkuu. Siispä tervetuloa Riitta ja Timo

Meillä lämmintä varjossa +17 ja sama jos ei vielä kuumempi keli on näköjään siellä teilläkin päin.