Viikonloppuna käväistiin Charlesin kanssa metsässä samoilemassa. Siellä vierähti parisen tuntia ihan vain katsellen ja ihmetellen - luonnossa kun on mahdollista bongata vaikka mitä kunhan vain katsoo joka suuntaan. Tämä metsikkö oli tosin täynnä koiria ja niiden omistajia joten tärkeintä oli tuijottaa omiin koipiinsa ettei vain astuisi kakkeliin.

Birmingham%202014%20004.jpg

Valittavana oli monta eripituista reittiä - me valitsimme pisimmän. Joka oli varmasti myös mutaisin.

Birmingham%202014%20005.jpg

Asuukohan täällä joku, sitä jäimme pohtimaan. Charlesin mielestä kyseessä on jonkun partiolaisporukan puuhastelut, itse taidan kallistua samalle suunnalle vaikka jotain jännittävämpää halusinkin olevan kyseessä.

Birmingham%202014%20006.jpg

Lupasin Charlesille laskea nämä puun kyljessä loisivat sienet mutta into loppui kesken.

Birmingham%202014%20007.jpg

Vanhan kanavan sulkuja oli vieläkin tallella.

Birmingham%202014%20008.jpg

Kuin myös jonkinlaisia luontopolun rasteja. Numero yhdeksän kehottaa tutkailemaan vedenpintaa ja kärsivällisesti odottamaan sudenkorentojen ohilentoa. Siitä varmasti saisi hyvät pisteet.

Metsästä putkahdimme sen parin tunnin talsimisen jälkeen jonkinlaiselle pienelle kauppakeskittymälle jonka olisi pitänyt kylttien mukaan olla auki mutta missään ei näkynyt ketään eivätkä ovetkaan olleet auki.

Birmingham%202014%20002.jpg

Näissä kaupusteltiin mm. nahkatuotteita, hevostarvikkeita, kortteja, räätälin palveluita sekä nameja.

Birmingham%202014%20003.jpg

Ja siellä oli myös teehuone jonne olisin Charlesin vienyt lämpimälle kupposelle jos se vain olisi ollut auki. Ovensuussa seisovan mainosmiehen mukaan sen olisi pitänyt olla auki vielä useita tunteja mutta ovet eivät auenneet meille.

Birmingham%202014%20001.jpg

Ja mikähän seikkailurata tai kotitekoinen kummitusluola tämä mahtoikaan olla. Vanhan ladon kauhut eivät nekään olleet meitä varten, suu oli tukittu portilla eikä sinne ollut menemistä. Toisella kertaa sitten.

Huomenna lähden Susannan kanssa Birminghamin saksalaisille joulumarkkinoille glögiä maistelemaan. Kyseessähän ovat ainakin kaupungin sivujen mukaan suurimmat Saksan ulkopuolella olevat joulumarkkinat ja porukkaahan siellä tulee ihan varmasti olemaan tungokseen asti. Ruoka- ja tavarakojut täyttävät suurimman osan New Streetiä ja koko Kuningatar Victorian aukion joten aikaa siellä tulee varmasti kulumaan tunti jos toinenkin.

Tänään on ollut lämmin päivä ja on sadellutkin hieman. Asteet siellä vähän alle kympissä. Toivottavasti huomenna on poutaa ja paistetta kun ulkona tulee varmasti oltua melkeinpä koko päivä.