Ihanaista uutta vuotta 2014 kaikille! Oma lupaukseni tälle uudelle vuodelle on pitää häntä pystyssä ja kohdata kaikki vastaantuleva positiivisin mielin. Nyt ei enää katsota taaksepäin vaan suunnataan nokka kohti uusia tuulia.

Charles sai joulumuorilta mystisen pakkauksen joka osoittautui herkkusienikasvattamoksi. Kyseessä on muoviin pakattu kahvinpuruja sisältävä systeemi jota vain kastellaan 2 kertaa päivässä ja odotellaan sienien putkahtamista. Parissa viikossa meillä pitäisi olla herkkusieniä runsain mitoin. Itse en niistä kamalasti välitä mutta Charlesin lahja tämä onneksi onkin eikä omani.

Tässä alkutilanne. Huomatkaa myös paketin vasemmalla puolella oleva mikäliekasvi joka näyttäisi pukkaavan kukkaa tähän aikaan vuodesta, ilman aurinkoa ja hellää huolenpitoa.

Kuva%20002-normal.jpg

Meidän hyasinttikin innostui kasvamaan vasta tässä parin viime päivän aikana. Joulu oli melkoisen tuoksuton kun hajusintti piti silloin kukkansa tiukasti supussa mutta nyt se on venähtänyt ja tuoksuu hyvältä. Se tuli siis ostettua jouluista kotia koristamaan liian myöhään mutta haitanneeko tuo mitään.

Kuva%20004-normal.jpg

Etsiskelin netistä halvinta kuljetusfirmaa paketille. Googlailin ja vertailin ja kyselin Charlesiltakin mielipiteitä. Tyyppi käski googlaamaan "s-t-i" ja tein työtä käskettyä. Eipä tullut siinä vaiheessa mieleen mitä moinen kirjainyhdistelmä tarkoittaa mutta muisti palautui heti googlen antamia tuloksia lukiessani. Kyseessä on siis englanninkielinen lyhennys sukupuolitaudeille, olisihan se pitänyt jo ihan työnkin puolesta heti hoksata. Nyt kaikki mainosbannerit netissä on sitten suunnattu moisen probleeman hoitoon, ne kun mainostavat sitä mitä tällä kyseisellä koneella on googlattu. Kiitos vaan Charlesille.

Tänään on taas satanut ja myrskynnyt ja asteita on ollut kymmenen päälle. Charles on makoillut koko päivän sängyssä joten kävin yksin pienellä happihyppelyllä sekä samalla reissulla lisää flunssalääkkeitä ostamassa. Toivottavasti tyyppi tuosta pian tokenee, yskäkin tulee jostain niin syvältä että oikein kipeää tekee. Ja siitä tietää, että nyt on tosi kyseessä kun mies makoilee ja ottaa lääkkeetkin mutisematta!