Eilen oli ihan hauska ilta, tapasin pari uutta ihmistä ja sain pari sähköpostiosoitetta sairaaloihin joista voisin kysellä töitä. Toisaalta voisi olla aika kivakin vaihtaa maisemia, eli siis avoapteekista sairaalaan joten katsotaan miten kaikki tästä etenee. Mutta täytyy kuitenkin hakea kaikenlaista hommaa paikasta riippumatta ja toivoa että jostain tärppää.

Ruoka on täällä halpaa Suomen hintoihin verrattuna. Eilisillan lasku oli 14 puntaa eli vajaa 16 euroa sisältäen pääruoan, jälkkärin ja juoman sekä tippiä tarjoilijalle. Ja kyseessä oli kuitenkin Italialainen ravintola Birminghamin keskustassa eikä mikään mäkkäri perähikiällä, joten kohtuuhinnalla sain vatsani täyteen. Tänään kulutin ruokaostoksiin Tescossa 9 puntaa (vähän yli 10 euroa) ja sillä sain 2 kassia täyteen lihaa, maitoa, leipää, juustoa ja muuta jääkaapin täytettä joilla pärjätään varmasti viikonlopun yli. Kyllähän täälläkin tietysti rahansa menemään saa jos vaan haluaa, mutta jos vähänkin katsoo mitä ostaa niin saa kyllä säästettyä pitkän pennin.

Kävelin Tescoon ja takaisin ja sillä aikaa sain niskaani kaikki 4 vuodenaikaa, kovasti sää vaihteli tänään. Lämmintä on nyt +5. Sunnuntaina tosin pitäisi ennusteen mukaan tulla lunta joka ei nyt olisi niin tarpeellista kuitenkaan.

Hauskaa jääkiekkoiltaa kaikille, peukut ja varpaat pystyyn! Pian se alkaa.