Halvan maukasta lakritsaa. Vaikka tällä kertaa kyse onkin Pandan vastaavasta niin tämä kyseinen mainosralli jäi päähän soimaan koko loppupäiväksi. Meiltä nimittäin saa Pandan lakua nyt ihan perus ruokakaupasta kun ennen sitä piti hakea Holland&Barretilta joka on luontaistuotekauppa. Olipa kiva yllätys bongata Panda hyllystä - melkeinpä teki mieli hihkaista vieressä seisovalle kanssashoppailijalle, että ostapa tuosta lakua kun se on ihan Suomesta asti tänne matkannut.

Birmingham%202015%20010.jpg

Valikoimissa on näköjään natural-makua ja pötkön saa 50 pennillä. Pussi maksaa £2.10 ja neljän pötkön pakkaus vajaat kaksi puntaa.

Kaupasta tuli ostettua niin paljon kaapintäytettä, että oli pakko ottaa bussi kun ei jaksanut kolmea isoa kassia kantaa kotiin asti. Ruokakaupan lisäksi kävin sekatavarakaupassa hakemassa keittiörullaa, pakastinpusseja ja muuta sekalaista keittiötarviketta, sieltä kun niitä saa punnalla kipale ja siis halvemmalla kuin ruokakaupasta.

Birmingham%202015%20003.jpg

Bussissa sain ihan koko yläkerran omakseni mutta kova työ oli punnertaa kassien kanssa ylös ja alas portaita.

Kotiin päästyäni ja syötyäni puuhastelin hetkisen verran takapihalla. Siellä oli seurana kissa joka ei kylläkään antanut silittää eikä rapsutella mutta juteltiin rennosti ja siinä se kökötti kukkien päällä kauan aikaa ennen poistumistaan.

Birmingham%202015%20007.jpg

Puutarhassa on moni pieni alku pitänyt peittää verkolla ennen kuin saavat kunnolla tulta alleen ja kasvavat hieman isommiksi. Oravat nimittäin kaivavat juuria ja jopa heittelevät taimet pois tieltään. Toivottavasti hetken päästä verkot voi ottaa pois ja kukat ovat päässeet kasvamaan isoiksi ja vahvoiksi.

Tänään oli asteita kympin pintaan ja aurinko paistoi nätisti. Sain tosin raekuuronkin niskaani bussia odotellessa joten taitaa tulla kesä.