Lontoossa käydessäni eräs suosikkipaikoistani on värikäs ja vilkas Camden. Siellä ei ole koskaan tylsää ja aina siellä käppäillessä aika ja päivä loppuvat kesken. Meillä oli junaliput takaisin Birminghamiin varattuna myöhäiseen iltapäiväjunaan joten ehdimme ennen sitä käväistä vielä Camdenissa syömässä ja maisemia katselemassa.

Lontoo%202015%20042.jpg

Huomioikaa kuvan vasemmassa reunassa kahvipöydän ääressä seisovat Valkoisen Kanin ja Hatuntekijän. Nämä Liisa Ihmemaassa-hahmot olivat varustautuneet komein rekvisiitoin poseeraamaan kuvissa pienen palkkion toivossa.

Lontoo%202015%20043.jpg

Camdenin pääkatu on värikäs ja huomiotaherättävä. Ja siellä on aina ruuhkaa.

Lontoo%202015%20044.jpg

Camdenissa on tarjolla ihan mitä tahansa. Ruokaa, matkamuistoja, tatuointeja, hiustenleikkausta - mitä ikinä kukaan keksisi tarvita.

Lontoo%202015%20048.jpg

Ja liikkeet ovat värikkäitä ja kauniita kilpaillessaan toisten samanmoisten kanssa ihmisten suosiosta ja huomiosta.

Lontoo%202015%20051.jpg

Bongasinpa sieltä myös Irregular Choice-liikkeen. Heidän tuotteitaan (lähinnä kenkiä ja laukkuja) saa myös meiltä Birminghamista ja onhan sieltä parit tuotteet tullut ostettua. Irregular Choice on hyvin erikoinen ja omalaatuinen merkki ja valitettavan kallis omalle budjetilleni myös.

Lontoo%202015%20059.jpg

Camdenin läpi kulkee kanava ja sen yli pääsee kivoja pikkusiltoja pitkin. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Lontoossa on siis tämä Camden Town.

Tänään asteita on ollut noin parikymmentä ja parin sateisen päivän jälkeen on taas aika kastella puutarhan kukat. Viikonloppua kohti lämpenee ainakin ennusteiden mukaan taas kohti hellelukemia.