Hassua miten maassa kuin maassa ihmiset käyttäytyvät ihan samalla tavalla pyhien aattona. Töissä meillä on ollut kiireisimmät päivät koskaan kun kaikki panikoivat, hamstraavat lääkkeitä ihan turhaan ja sen lisäksi iso osa tallustaa tuolla ihmisten keskellä ilman minkäänlaisia käytöstapoja. Tämä ihan vain sen takia kun meidän apteekki on kiinni huomenna ja maanantaina. Sehän ei tarkoita sitä, että kaikki maan apteekit olisivat kiinni eikä se tarkoita sitäkään, että kuolema tulee ja korjaa jos ei hae uutta kolmen kuukauden satsia kaikkia niitä miljoonaa lääkettä vaikka sama satsi on haettu juuri viikko sitten. Sitten siellä jonossa muristaan, huokaillaan, naputetetaan jalalla lattiaan, pyöritellään silmiä ja tuhahdellaan kun se miljoonan lääkkeen resepti ei olekaan valmiina yhdessä minuutissa. Onneksi löytyy myös niitä ihania asiakkaita jotka osaavat kiittää, hymyillä ja odottaa rauhassa. Ja arvaattekos mitä - nämä käytöstavat omaavat asiakkaat saavat ihan takuuvarmasti lääkkeensä nopeammin ja ilman turhia hidasteluja kuin mitä ne känkkäränkät!

Eilen plakkariin tuli 1,5 tuntia ylitöitä ja tänään 3 tuntia, mutta nyt alkoivat ihanat, ansaitut pääsiäisvapaat! Itse tosin menen lauantaina vanhaan työpaikkaani tuuraamaan kolmeksi tunniksi mutta se on niin nopsaan lusittu että sitä tuskin edes lasketaan työnteoksi.

Huomenna lähdetään Charlesin kanssa ruokakauppaan mutta muuta puuhaa ei ole suunnitteilla, kovasti tarpeeseen tuleva rentouttava päivä siis tulossa. Kunpa rairuoho vielä tuosta kasvaisi mutta eipä se ole enää edes toiveissakaan, pari viikkoa tässä kun on sitä jo odoteltu. Pitääkin muistaa ensi pääsiäiseksi tuoda Suomesta uudet rairuohon siemenet.

Kuva%20302-normal.jpg

Charlesin mielestä kuvassa on mämmiä mutta kyllä se on ihan multaa ja rairuohoa jota ei koskaan tullutkaan.

Asteet pari plussan puolella eikä lämpimästä suuntauksesta ole tietoakaan. Lumikin on ja pysyy sitkeästi maassa. Aurinkoista pääsiäistä silti kaikille!