Charles lähti aamusella isänsä kanssa Shirleyyn "poikain asioille" eli joululahjoja ostamaan. Tai ainakin toivon niin laugh! Kunhan mies sieltä joskus kotiutuu niin ajelemme vielä Solihulliin hankkimaan pari asiaa ihan yksissä tuumin.

Eilen tulin töistä kotiin vasta kahdeksan jälkeen illalla ja yllätyksekseni talo olikin tyhjä. No pian auto kaarsikin pihaan, avain kävi lukossa ja Charles huikkasi ovenraosta, että miehelle pitäisi avata takaportti ja -ovi että pääsee sisään. Ihmettelin kyllä, että miksei herralle etuovi kelpaa ja kävin avaamassa vaaditut lukot. Sieltä tupsahti sisään mies ilman päällyshousuja. No. Housut olivat nurmikolla vesisateessa virkistäytymässä. Mösjöö oli töissä ollessaan kaatunut mutavelliin ja sieltä näppärästi kierähtänyt vielä puolinelsonin ylös päästäkseen. Housut ovat vieläkin nurmikolla.



(Miehen tuntien housut ovat siellä vielä ensi kesänäkin kukkaa pukkaamassa.)

Joulun aikataulu töissä on viimeinkin selvinnyt. Jouluaattona kökötämme apteekissa klo 19 asti ja sen jälkeen saamme viettää ruhtinaalliset 2 päivää kotona laiskotellen. Uudenvuoden aattona kökötämme apteekissa klo 19 asti ja seuraavan päivän laiskottelemme kotona. Ei kuulosta kamalan kivalta -varsinkaan tuo jouluaaton aikataulu- mutta minkäs sille voi.

Ostin kotiin hajusinttejä. Kirjaimellisesti. Pidän kovasti niiden tuoksusta mutta nämä 3 reipasta yksilöä ovat ehkä jo hieman liikaa joten vein ne keittiöön viileämmille vesille hiukan rauhoittumaan.

Lämmintä joulunodotusta sinne koto-Suomeen ja jo näin alustavasti kamalan kaunis ja iso kiitos kaikille kortteja ja paketteja lähettäneille smiley!



Töissä asiakkaatkin tykkäävät meistä näköjään joskus. Keittiön pöydällä on puolet saaduista herkuista syöjäänsä odottelemassa.

Vettä sataa ja lämmintä piirun verran vajaat 10 astetta. Tulvavaroitus on annettu vissiinkin koko saarelle joten märkä joulu on tulossa.