Aika rientää niin, ettei perässä pysy. Töissä on kovasti kiirettä ja joitain paperihommia on matkannut jopa kotiin asti tehtäväksi kun ei päivissä ole tarpeeksi tunteja. Töiden lisäksi ei juuri muuta olekaan ollut ohjelmistossa paitsi entisen työkaverin läksiäiset eilen illalla pizzaravintola Crustissa Shirleyssä. Tyyppi läksi matkoihinsa juuri siitä samaisesta apteekista jossa itsekin olin töissä ennen tähän uuteen paikkaan siirtymistä joten meitä oli siellä koolla mukava ja iso joukko. Paikalla oli sekä entisen että nykyisen työpaikan kollegoita joten siinä tuli tapettua kaksi kärpästä samalla iskulla. Samalla sovittiin, että järjestetään tämän vuoden pikkujoulutkin tällä samalla kokoonpanolla kun meillä kaikilla oli niin mukavaa ja asiaa riitti. Jossain vaiheessa joku alkoi siinä tutkiskella, että meitä olikin koolla aika kirjava joukko. Pöydän ääressä istui kolme intialaiset sukujuuret omaavaa, yksi pakistanilainen, yksi italialainen, yksi kenialainen, yksi suomalainen, yksi on kotoisin Hong Kongista ja mahtuihan siihen joukkoon toki vielä kourallinen ihan niitä perus englantilaisiakin.

Kasvislaatikkokin sieltä taas tupsahti.

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Kananmunia, papuja, viinirypäleitä, maissia, sipulia, appelsiineja, punajuuria ja taas niitä samaisia vihreitä lehdyköitä joita en tunnistanut viime kerrallakaan. Nyt pitääkin alkaa mennä munalla töihin sillä niitä on kertynyt keittön tasolle jo pari rasiallista.

Tänään on ollut lämmin päivä, asteita +25 ja niinpä iltapäivällä olikin kovin mukava kävellä töistä kotiin ja nurmikon leikkuuseen. Syksyn tulon huomaa näköjään myös siitä, että oravat keräävät talvivarastoa meidän nurmikolle.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Paljon niitä ei hetkauta edes puutarhuri työssään vaan liikenne meidän nurmikon ja naapurin linnunruokien välillä jatkui taukoamatta.