Mehän tykätään tässä meidän taloudessa kirjoista ja kirjastoista kovasti ja niissä tulee käytyä usein. Tämänpäiväisestä kirjastosta tosin oli vähän ristiriitaiset tunteet - se kun sattui olemaan omassa keittiössä. Projektina oli kantaa kirjat vajasta sisälle ja siellä alkaa lajitella niitä kirjahyllyihin. Samalla tietysti piti päättää, että mitkä opukset saavat uuden elämän jonkun toisen kirjahyllyssä ja kasata niitä varten ihan oma läjä. Projekti on vielä kesken mutta toivottavasti tämän illan aikana näkee päätöksen, tällä tavoin on mukavampaa aloittaa huominen aamu siistissä keittiössä.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Itse olen jo oppinut olemaan ostamatta läjäpäin kirjoja. Niitä saa kirjastosta näppärästi ja toisekseen meillä molemmilla on tabletit joihin saa ladattua sähköisiä kirjoja joko ihan ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan. Joitain opuksia tietysti olen halunnut säilyttää hyllyssäni ja joitan tulee ihan varmasti vielä ostettuakin - eihän kunnon vanhanaikaista kirjaa mikään e-kirja voita, mutta vähenemään päin ovat nämä. Toisin on Charlesin kanssa joten hänellä on vielä töitä tehtävänä sen suhteen.

Raskas työ vaatii raskaat huvit. Charlesin isä tuli auttamaan vajan siivouksessa ja toi meille tuliaisiksi pääsiäismunat. Ei mennyt kauaakaan kun paketit paukkuivat auki eli eivät nähneet pääsiäistä nämä.

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Charles sai oman kylän tehtaan eli Cadburyn suklaamunan.

Birmingham%202014%20005-normal.jpg

Ja minä sain Thorntonsin vastaavan herkun. Konvehdit ovat jo menneet parempiin suihin, suklaamunat ovat vielä jäljellä. Katsotaan kauanko.