Eilen taloa siivotessani imuroin myös viherhuoneen. Taas kerran siellä tuli tunne, että joku tuijottaa. No Archiehan se siellä, kuinkas muutenkaan.



Ja Toby päivysti toisaalla.



Tämä kyyläkaksikko on näköjään aina ajan hermolla ja tapahtumien keskipisteessä.

Iltapäivällä maleksin Maijalle jossa tapasin myös Leenan ja Paulan. Maija oli leiponut korvapuusteja ja karjalanpiirakoita joita nautiskelimme puutarhassa samalla maailmaa parantaen. Lähtiessä sain mukaani pienen nyssykän myös Charlesille vietäväksi.



Sekä Paulalta lukemista.



Nämä ovat täällä rahanarvoista ja haluttua valuuttaa.

Tähän loppuun vielä ilmoitusluontoinen asia. Huomisesta lähtien alan paiskia töitä oikein olan takaa. Ennen Suomilomaa hain työpaikkaa jonka sitten sainkin! Sen lisäksi jatkan myös tässä vanhassa paikassa, saman ketjun apteekkeja kun ovat. Ma-to vaihdan sijaintia kesken päivän ja pe olen pelkästään siellä uudessa paikassa. Tunteja kerääntyy viikossa (ehkä jopa vähän liikaakin eli) noin 45, mutta näillä nyt mennään hetkisen verran ja kuulostellaan miltä tämä järjestely tuntuu. Jos se ei oikein tunnu toimivan tai jos alkaa käydä liian raskaaksi niin sitten irtisanoudun tästä vanhasta hommasta ja siirryn kokonaan uuteen, mutta sen näkee sitten ajan kanssa joskus myöhemmin. Tästä syystä kaunis Hilmakin muutti taloon - välimatkaa apteekista toiseen kun ei ole kuin parin kilometrin verran ja Hilmalla sen suhauttaa silmänräpäyksessä.

Hauskaa alkavaa viikkoa smiley! Meillä nyt asteita vajaat +20 ja sadettahan tuo taas uhkaa tuoda niskaan.