Kylläpäs ulkona onkin syksyinen sää. Tuuli riepottaa ja kasaa puiden lehtiä isoiksi läjiksi, vettä sataa ja kylmäkin siellä on.



Kotiuduin ostoksilta ennätysajassa ja sen jälkeen käväisin vielä ruokakaupassa. Matkalla kohtasin tällaisen räpsyttimen.



Meillä kävi torstaina joulupukki! Pukilla oli säkissään yksi lahja meille kilteille kaukaisen rannan asukeille.



Tämmöisen härpäkkeen pukki toi. Ja tämmöiseltä se näyttää aukinaisena:



Me kiltit lapset saimme pukilta Kindle Fire HD-tabletin! Kyllä nyt kelpaa matkustella kun kaikki kulkee niin näppärästi mukana. Latasin sinne jo tulevaa Suomen reissua ajatellen yhden kirjan, musiikkia ja tärkeimmät nettisivut. Jonkun leffan sinne vielä ajattelin matkalaiselle eli siis itselleni viihdykkeeksi hankkia. Itselläni ei ole kosketusnäyttöpuhelinta joten tabletin käytön totutteluun meni hetkinen aikaa ja sainkin Charlesilta (iPhonen käyttäjänä) lempinimen grandma eli isoäiti laugh!

Taustalla mölisee televisio ja tarkemmin sanoen LA Ink-tatuointisarja. Katilla on päällään sininen paita jossa lukee valkoisin isoin kirjaimin SUOMI. Meinasin jo huutaa Charlesia katsomaan mutta sitten muistinkin mösjöön olevan Belgiassa. Siellä on kuulemma kylmä mutta niin on täälläkin!